Şu an acayip sinirliyim..!
Olayı anlatmıycam ama mesela bir olayda ben içimden kötü birşey söylemek kötü bir şey yapmak gelse Ay günah, Ay yazık,Aman kırılmasın diye davranırım. Hepte dua eder(d)im Haval ederim uğraşmam.
Haklı olduğumda kesindir mesela..
Amma velakin ben bunları yaparken o kötülük yapan kişi .."haa benim başıma bak şu geldi ben silenzioya böyle davranmıştım da böyle oldu" demez aksine mutlu mesut yaşar..
Üstelik öyle büyük Kul hakları yiyen kişiler bunlar..
Yada sadece bana değil..
Bu dünyada Kötülük yapmadan mutlu olunmaz mı ya?
Ciddi soruyorum. zaten dua etmeyi filan bıraktımda artık!
Ne büyük bir haksızlık değil mi?
Şu an kendimi çok üzgün hissediyorum..Ama dua bile etmiyorum..Çünkü sanırsam benim dualarım o kişiye çok çok iyi olarak gidiyor..ben haval ediyorum o mutlu oluyor..
Çok kırgınım kızgınım üzgünüm..
İLLA Kİ KÖTÜ MÜ OLMAK LAZIM YAA! ADALETMİ BU!
Olayı anlatmıycam ama mesela bir olayda ben içimden kötü birşey söylemek kötü bir şey yapmak gelse Ay günah, Ay yazık,Aman kırılmasın diye davranırım. Hepte dua eder(d)im Haval ederim uğraşmam.
Haklı olduğumda kesindir mesela..
Amma velakin ben bunları yaparken o kötülük yapan kişi .."haa benim başıma bak şu geldi ben silenzioya böyle davranmıştım da böyle oldu" demez aksine mutlu mesut yaşar..
Üstelik öyle büyük Kul hakları yiyen kişiler bunlar..
Yada sadece bana değil..
Bu dünyada Kötülük yapmadan mutlu olunmaz mı ya?
Ciddi soruyorum. zaten dua etmeyi filan bıraktımda artık!
Ne büyük bir haksızlık değil mi?
Şu an kendimi çok üzgün hissediyorum..Ama dua bile etmiyorum..Çünkü sanırsam benim dualarım o kişiye çok çok iyi olarak gidiyor..ben haval ediyorum o mutlu oluyor..
Çok kırgınım kızgınım üzgünüm..
İLLA Kİ KÖTÜ MÜ OLMAK LAZIM YAA! ADALETMİ BU!