Adalet var mı?

Evet söylediler bizimkilerde. Ama itirafları olan bir insana inanıp, benim iddialarımi asılsız kabul etmelerini hazmedemiyorum. Sanki boşanma davam da aleyhime sonuçlanacak gibi geliyor
Ama sen baya kinlenmişsin illa adamı işinden etmek istiyorsun ne yaşadın bu kadar

İdari soruşturma adli yargıdan bağımsızdır itirafı boşanma davasında delil olacaktır merak etmeyin idari soruşturmasından birşey çıkmamasının nedeni kurumlar personelini korur bu yüzden ama sizin amacınız işinden etmekse bu o kadar kolay değildir lakin boşanma davası lehinize olacaktır
Hayır, işinden olsun istemem. Düşman kazanmak istemiyorum. Adalet sisteminden yana endişem var.

Ben bosanma davan icin olumsuz dusunuyorsun sanmistim once. Sonra konunu okuyunca sorusturma icinmis. Sorusturmanin tarafsizligina inanmiyorum yeniden yapilmasini arz ederim diye ustune itiraz dilekcesi yaz. Sorusturmaya itiraz hakkin var. Sorusturmayi yapan kisi tarafsiz davranmamis belli ki.
Soruşturma bu şekilde kapanınca boşanma davam dan da endişeliyim. Onca delili ben boşanma davam için de sundum. İdari soruşturmaya itiraz edebilir miyim ve ne zaman sonuçlanmış öğreneyim o hâlde.

Başka kadınlara örnek olsun, darp raporu alınmasının önemi.

eger davadan kazancınız çok büyük olmayacaksa anlaşmalı boşanmaya çalışın. Evet biliyorum, haksızlık, yanına kar kalsın istemiyorsunuz vs ama davada yıpranmanız, sürecin uzaması, hala hayatınıza etkisi size ne kazandıracak? Ve değer mi?
Kesinlikle. Her konuda yazıyorum bu salakligimi. Lütfen alın darp raporu diyorum.

Maddi olarak da beş yıl somurdu. Çok ezildim her anlamda. Artık onun karşısında kaybetmek istemiyorum. Çocuğun velayetini de istiyor. Anlaşmak istemiyor.

Soruşturma bu şekilde kapanınca boşanma davam dan da endişeliyim. Onca delili ben boşanma davam için de sundum. İdari soruşturmaya itiraz edebilir miyim ve ne zaman sonuçlanmış öğreneyim o hâlde.
Evet itiraz hakkin var. Suresi ya 1 aydi ya da 15 gundu. Bir arastir. Tarafsiz biri tarafindan yapilmasi diye yaz.

Evet itiraz hakkin var. Suresi ya 1 aydi ya da 15 gundu. Bir arastir. Tarafsiz biri tarafindan yapilmasi diye yaz.
İdari soruşturma olduğu için benimle paylaşılmadi. Dün baktım da 6 ay geçmiş üzerinden. 🙄

Back
X