• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adalet yerini bulur elbet

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Çok kötüyüm paylaşmak istedim Öğretmenim özel bir yerde çalışıyorum bugün bu müdür bana çok agır laflar etti etütde kız öğrencilerimle konuşuyorum diye öğrencilerin içinde ruh hastası gerizekalı gibi laflar kullandı sen kimsin ben 25 yıllık öğretmenim sen sıfırsın işte baya agır şeyler söyledi sürekli aşagılıyor ve küçümsüyordu hakkımı helal etmiyorum varsa etmeyin dedim çıktım çocuklar beni çok seviyordu sürekli sarılıp öperler diyalogum çok iyi hepsi çok üzüldü. çok kişiliksiz bir insan ben böyle biri görmedim bütün öğretmenler nefret ediyor öğrencilerde nefret ediyor haklıyım hiç bir suçum yok hep güleryüzlü iyimserimdir iyi kalpli biri oldugum halde çok kötü ve agır konuştu psikolojisi bozuk Babam orayı onun basına yıkarım gitmiceksin diyor annem takma pisliği diyor artık tek temellim kpss kazanmak sadece paylaşmak için yazdım

E çıkın işten sanırım mobbing nedeniyle işten çıkmak zorunda bırakılırsanız kıdem tazminatı alabiliyorsunuz size dedikleriyle ilgili de hakaret davası açabilirsiniz

yok kendi kurumu Allaha havale ettim

sorunları var herkese karşı dengesiz çok yalan söylüyor çalışanlar nefret ediyor çogu kişi çıktı

Böyle ağır hakaretler varken ortada şikayet etmemen yanlış. Gider tazminat davası açarım valla. Pis!!

Back
X