Adaletsizlik...

BlueDesertRain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
2.426
3.038
133
Bugun yasadigim olayi sizle paylasmak ve hakli miyim sormak istiyorum.

Esimle markete gittik.Kurumsal her yerde subesi olan bir market. Alisverisi yaparken kimseyi gozum gormedi .Kasada aldim solugu .Sepetten urunleri cikarirken bizden onceki musteri kasadan aldiklarini gecisttiriyor kasiyere.Kasiyer nasıl nefret dolu bakiyor adama anlatamam.İki tane sut almis adamcagiz avucunda parasi yaninda torunu.Sadece uyrugu turkiyeli degildi bir an konusamadi tam onu anladim.Ver parayi saymasini da bilmiyorsun zaten yeter be yeter dedi ve daha neler dedi kasiyer benim elim ayagim titredi esime baktim sadece.Ne bu ya sayili getirdigin parayi tekrar sayma dedi.Adam iki sutunu aldi posete bile koyamadi gitti kosede koydu .Yaninda torunu tedirgin.Ben tabi gene duramadim.Birsey desem olmayacak sizi Allaha havale ediyorum diyebildim.Eve geldim hemen sikayet ettim .Hala cok uzgunum cocugu unutamiyorum.Dedesi azarlanan cocugu...
Ne zaman bu kadar insanliktan ciktik ya.Ne zaman bu kadar kotu olduk.Benim dedemin de gozleri cok iyi görmüyor belki goremedi oda.Uyrugu ,dili ,dini,yasayisi ,gelis sebebi ne olursa olsun .Neden o dede azarlandi ve neden herkes bunu normalleştirdi ...Haksizlik yapıldı .Hakkini aramak icin firmanin birimlerine yazdim aradim .Nasil duzelecegiz biz...Yanlizca paylasmak istedim...

ben olsam aynı sekılde kasıyere bagırırdım
ısınıze bakın ne bagırıp bızı rahatsız edıp gerıyorsunuz nefret tohumları serpmek ıcın mı oturdunuz buraya derdım

morarsın bırazda

Yaşlı adamın Türk olup olmamasının konuyla alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamamen kasiyerin terbiyesiyle alakali bir durum .

Ben de bir kaç kez karşılaştım benzer durumla ,yaşlılar genelde yavaş hareket ediyor ,bazi kasiyerler uf puf yapmaya başlıyor,ben de 'ben müşteri olarak beklemekten rahatsız olmuyorum da siz neden rahatsiz oluyorsunuz ' dedigimde aldigim cevap,özür dilerim oluyor.

Siz de o an uyarsaydiniz keske.

Keşke kasiyer denen insan bozuntusuna da orada bikaç laf etseydiniz Sonra da patronlarına şikayet etseydiniz onlar ancak patrona şikayet etmekten anlar.

İnsanlar çok acımasız maalesef son günlerdeki ırkçılık çok üzüyor beni, bazı olaylara insanlara tepki vermekte elbette haklılar ama bunu bütün bir ırkı kapsayacak şekilde yapmak çok büyük bi vicdansızlık.. o amca kalbinin kırılmasının mükafatını, o kasiyer de yaptığı merhametsizliğin karşılığını elbet birgün alacak.. İlahi adalete güvenin, üzmeyin kendinizi, ama tabii ki böyle haksızlıklara şahit oldukça susmamalı tepki vermeliyiz.. sizi Allah'a havale ediyorum demekle de tepkinizi vermişsiniz zaten..

Keşke kasiyer denen insan bozuntusuna da orada bikaç laf etseydiniz Sonra da patronlarına şikayet etseydiniz onlar ancak patrona şikayet etmekten anlar.
isim vermeyim haftalik aktuel urunleri olan firmalardan .Patron filan yok anliyacaginiz.Sikayet ettim adiyla ama sonuc cikar mi bilmiyorum...

Anlayamadim bir an ne yaptigini .Sonradan mudahil oldum ama amca cikti o arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…