Adam beni deli edecek

OltadakiZil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
1.224
204
123
38
kızlar burda cogunuzun derdıne ortak olup kendımce yorumlarda bulundum..yapım geregi hayatta yapılan haksızlıklara tahammulum yoktur..işyerınde işim geregi herkezle muhattap olmak durumundayım..ama içlerinden biri varki beni oyle sınır edıyorkı,adamı bır kasık suda bogsam sınırımı yıne alamam..pskopatmı ne tur cıns bır adam anlamadım..kendı kendıne birseyler kuruyor..kendı kurdugu yalana kendı ınanıyor ınsanlara ıftıra atıyor..ya ınanın hayatınızda gorecegınız en ıgrenc ınsan turu..ya bıktım bu adamla ugrasmaktan en ufagından sıze bır olay anlatacagım emınım daha ıyı anlarsınız..ben bır markette mudur olarak calsıyorum..gecen gun toplantı yaptık..ust duzey yonetıcıler de vardı..herkez sıkayetlerını bıldırıyor bende not alıyordum.bana geldı sıra bende marketın ıcerısınde kavga edılmemesını bır sorun varsa yanlız bır yerde halledılmesını soyledım..bu adam resmen sozlu olarak bana saldırdı..işte kasıyer kız kasadan para calmıs..:(ve bu dedıgı kızla cok ıyı anlasıyoruz)ben kamera kayıtlarında sılmısım..bunu ona obur kasıyer kız soylemıs..ınanın cok fena oldum..yanımda patronum var..dedımkı pes ya bu kadarda olmaz..eger dedım ben boyle bırsey yaptıysam allah en sevdıklerımden cıkarsın..eger sen ıftıra atıyorsan..allah senın cocuklarından cıkarsın dedım(ama normalde kımseye beddua etmem ama ınanın canımı cok yaktı..ve adama dedımkı sana bunu soyleyen kızla yuzlestır..neyse bven kızı buldum yuzlestık..kız dedı ben boyle bırsey soylemedım..adam dedı bende olsam soylemedım..derım..tabıı nasıl soyleyecek dedı..bagırdı cagırdı kendını haklı konuma getırdı kendınce..ya ınanın bıktım ben bu adamla ugrasmaktan yalandan yere yemın edıyor..herkeze ıftıra atıyor..bunun yatacak yerı yok bunu bılmıyor..dun degıl ondan oncekı gece..ruyamda oglunu gordum..hırsızlık yapmıs guya ..ya bılmıyorum..adam benım pskoljımı cok bozdu...benı benden ettı valla..:1no2:

bu kişi sizinle aynı konumda mı sizin üstünüz mü?
onu şikayet edebileceğiniz bir konum yok mu?
hem iftira attığı kasiyer kız, hem siz, hem de bana anlattı dediği kasiyer kız üçünüz birden şikayetçi olun, dilekçe verin..

bu iftira nispeten basit, ama daha büyük iftiralar da atabilecek potansiyelde sanırım bu adam, patronlarınızla tekrar görüşün, durumu bildirin. kasiyer kız böyle bir şey söylemediyse o da bir hırsızlık iftirasına kurban gidiyor, beraber şikayetçi olun.

inanın cok sıkayetcı olduk..ama patronun işine geldıgı için cıkarmıyor işten ugrasmayın onunla dıyor..sadece dedıgı bu yanı patronda bılıyor onun ne tur bır ınsan oldugunu ama nafıle...

sen bu adamla hiç yüz göz olma canım :delphin:
sert bi tavırın olsun ona karşı
herhangi bişey olursa onu takip et ve eleştir yaptığı işte
sana diyecek bi söz bi açık bırakma
allah korusun sana daha büyük bi iftirada atabilir :1shok: temkinli davran ona karşı ve mesefali ol

sen bu adamla hiç yüz göz olma canım :delphin:
sert bi tavırın olsun ona karşı
herhangi bişey olursa onu takip et ve eleştir yaptığı işte
sana diyecek bi söz bi açık bırakma
allah korusun sana daha büyük bi iftirada atabilir :1shok: temkinli davran ona karşı ve mesefali ol

Aynen katılıyorum.a.sÇok doğru yazmış arkadaşımız. :içelim:

mahkemeye vereceğini söyle ve mahkemeye ver iftira atmak ne demekmiş anlasın ispatlasın attığı iftirayı sıkıyosa

Bence üstlerine söyle bana herkesin önünde iftira atıldı de. Bunu ispat etme görevi iftirayı atana düşer de. ıspat edemediğine göre bu kişi hakkında herhangibir işlem yapacak mısınız de. Hırsızlıkla suçlandım bu çok ciddi birşeydir de.

Allah eninde sonunda cikartir canim...
iftira atmak yalan yere yemin etmek neymis görür o....

Böyle insanlardan korkulur...mümkün oldugunca uzak dur ve hic muhatap olmamaya calis...olduki muhatap olmak zorunda kaldin cok sert ve tavirli yaklas...senden kesinlike yüz bulamasin...:kızgın:

muhattap değilim siiznle bilmem kim beyy de gec gitsin
asıl piskopat senin üstün bence. bu manyaktan ne gibi bi çıkarı olurki. ne geliormus işine.
içindeki şeytanın insan halinimi görüyormus o adamda

işiniz çok zor... aynı yerde olunca da katlanmak durumunda kalıyorsunuz malesef...

birşeyi kanıtlamaya çalışınca yalnız kalıyorsunuz yalan söyoleyip uzatmayın gibi şeyler söyleseydiniz keşke..

kısa ve öz konuşun o kişiyle uzattıkça o da seneryosunu uzatır. hasta bir kişilik bence uzmandan yardım almalı.

yorumlarınız için tesekkur edıyorum kızlar..evet bılıyorum cok zor boyle bır ınsanla aynı ortamda calısmak bıgun esıme soyleyecem agzını burnunu dagıtacak o olacak..ama ben soyleme taraftarı degılım..inşallah oda işi yokusa surmez..yoksa ıkı taraf ıcınde pek hayırlı olmayacak..

inanın cok sıkayetcı olduk..ama patronun işine geldıgı için cıkarmıyor işten ugrasmayın onunla dıyor..sadece dedıgı bu yanı patronda bılıyor onun ne tur bır ınsan oldugunu ama nafıle...

patronun bilipte bu konuya müdahale etmemesi çok ilginç
sanırım yeterince profesyonel bir yerde çalımıyorsunuz.
eşinize falan söyleyipte başını derde sokmayın.
madem patronda herşeyin farkında o halde sizde oyunu kuralına göre oynayın.
o adam sizinle konıuşmaya çalıştığında muhatabım değilsiniz deyin ve geçin gidin.
dinlemeyin bile.
sinirlenip beddua falan ettikçe sizin ne kadar etkilendiğinizi anlayıp üstünüze gelmeye devam edecektir.
hiç umursamayın bile.
varsa ciddi bir iddiası ıspatlasın.yoksa boşuna konuşmasın.
hatta bidahaki toplantıda sizde bu beyin başka bir kasiyere tacizde bulunduğunu söyleyin.kasiyer inkar edersede " e tabi inkar edecek-tatlicadiarzu-"şeklinde çamura yatın.yani onun yaptığını yapın.
kendi yolu doğruysa o halde sizin taciz iddianızda doğrudur.
ayıklasın pirincin taşını:dilcikar:

Patronunuz neden o adamı orda barındırıyor.. anlam veremedim

Zararlı bir adamı ne diye tutar ki işveren.. demek ki meziyetleri var.. artık neyse

Siz hiç polemiğe girmeyin o piskopatla.. inadına sinir etmek için yapar..

Eğer konumunuz sağlamsa o adamı ordan attırabilirsiniz...aslında

Ben olsam heralde her an rahatsızlık veren birine tahammül edemezdim...

Beni benden etti diyorsunuz.. bu çok kötü....

Ya ben ya o deseniz nasıl olur acep-tatlicadiarzu- saçmaydı tamamyerimseniben

sen genel müdürsün patronun halt etmiş patronun çıkaramaz çünkü tüm yetkiler sende sen o adamı kovabilirsin buna yetkin var neden yetkini kullanmıyorsun?

sen genel müdürsün patronun halt etmiş patronun çıkaramaz çünkü tüm yetkiler sende sen o adamı kovabilirsin buna yetkin var neden yetkini kullanmıyorsun?

canım ben kac defa cıkısını verdım..adam gıttı..ama bır sekılde gerı geldı adam..ama bu sefer kesın yolladım ayın 5 de cıkıyor cok mutluyum..

Back
X