- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 38
- Konu Sahibi OltadakiZil
kızlar burda cogunuzun derdıne ortak olup kendımce yorumlarda bulundum..yapım geregi hayatta yapılan haksızlıklara tahammulum yoktur..işyerınde işim geregi herkezle muhattap olmak durumundayım..ama içlerinden biri varki beni oyle sınır edıyorkı,adamı bır kasık suda bogsam sınırımı yıne alamam..pskopatmı ne tur cıns bır adam anlamadım..kendı kendıne birseyler kuruyor..kendı kurdugu yalana kendı ınanıyor ınsanlara ıftıra atıyor..ya ınanın hayatınızda gorecegınız en ıgrenc ınsan turu..ya bıktım bu adamla ugrasmaktan en ufagından sıze bır olay anlatacagım emınım daha ıyı anlarsınız..ben bır markette mudur olarak calsıyorum..gecen gun toplantı yaptık..ust duzey yonetıcıler de vardı..herkez sıkayetlerını bıldırıyor bende not alıyordum.bana geldı sıra bende marketın ıcerısınde kavga edılmemesını bır sorun varsa yanlız bır yerde halledılmesını soyledım..bu adam resmen sozlu olarak bana saldırdı..işte kasıyer kız kasadan para calmıs..
ve bu dedıgı kızla cok ıyı anlasıyoruz)ben kamera kayıtlarında sılmısım..bunu ona obur kasıyer kız soylemıs..ınanın cok fena oldum..yanımda patronum var..dedımkı pes ya bu kadarda olmaz..eger dedım ben boyle bırsey yaptıysam allah en sevdıklerımden cıkarsın..eger sen ıftıra atıyorsan..allah senın cocuklarından cıkarsın dedım(ama normalde kımseye beddua etmem ama ınanın canımı cok yaktı..ve adama dedımkı sana bunu soyleyen kızla yuzlestır..neyse bven kızı buldum yuzlestık..kız dedı ben boyle bırsey soylemedım..adam dedı bende olsam soylemedım..derım..tabıı nasıl soyleyecek dedı..bagırdı cagırdı kendını haklı konuma getırdı kendınce..ya ınanın bıktım ben bu adamla ugrasmaktan yalandan yere yemın edıyor..herkeze ıftıra atıyor..bunun yatacak yerı yok bunu bılmıyor..dun degıl ondan oncekı gece..ruyamda oglunu gordum..hırsızlık yapmıs guya ..ya bılmıyorum..adam benım pskoljımı cok bozdu...benı benden ettı valla..:1no2: