- Konu Sahibi yildizindenizi
kızlar merhaba. Allah'a şükür okuduğum konular kadar büyük dertlerim yok ama kendime bir dert edindim ki çözemezsem kanser olucam
en yakın arkadaşımın sözlüsünün kuzeniyle yaklaşık 5 aydır konuşuyoruz.. en başında herşey gayet olumlu gidiyodu ta ki kardeşi evlenip tüm aile binlerce lira masrafa girene kdr.. bi süre sonra bu gidişle 5 sene daha evlenemem ben demeye başladı.. hala konuşuyoruz aramızda açık açık konuşulmuş bişey yok ama arkadaş olmadığımızda ortada.. her sabah ben uyandırıyorum buluşma planları yapıyoruz canımlı cicimli konuşuyoruz.. hatta kuzenleri arkadaşlarıma beni sormuşlar.. aralarında bişeymi var diye.. ama adam 5 aydır ne gel diyo ne git diyo.. deli olucam. şimdiye kadar sdc bir ciddi ilişkisi olmuş. arnavut ve aslan burcu
daha zor bi adam bulamazdım herhalde.. bu adamı nasıl çözücem. bnmle ilgili bişiler düşünüyomu sdc arkadaş olarakmı görüyo nası açığa çıkıcak. bıktım arafta kalmaktan bi sonuca varmasını istiyorum artık.. ne yazıcamı ne konuşucamı bilemez oldum. çok uzun olmasın diye detaylı yazamadım ama sorucanız bişi olursa cevaplarım. objetkif bakış açılarına sanırım çk ihtiyacım var kızlar :26: