Adam kucucuk köpegin sirtinda sopayi kırdı YARDİMM

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Odamda uzaniyordum. Kopek havlama sesi geliyordu, bayaa da bi sürdü yani. Ayagimi burktum bugun ilac suruyordum onun icin hemen kalkip bakamadim 😔 butun millet camlara cikmis hayvanin bagirma sesinden😔😔camı acip baktigimda karsi binada balkonda kucucuk bir kopek, ve sirtina acimasizca sopayla vuran ve sonunda sopayi da hayvanin sirtinda kiran serefsz bir adam gordum. Arkadan bir cocukta baba vurma diye bagriyordu. Ben napiyorsunuz o hayvana diyene kadar iceri girip kapiyi kapattilar. O kadar pisman oldumki hemen kalkip bakmadigima 😔 Hayvan da yerde tir tir titriyo şuan 😔😔 balkonda esyalarin arasina kivrilmis titriyo 😥
Komsularda alt katta oldugu icin üstü goremiyolar noluyo diye bagirisiyorlardi. Su mubarek gunlerde savunmasiz hayvandan ne istedi o yaratik. İnsan bile demek gelmiyor icimden ona.
Sizden ricam ne yapabilirim o savunmasiza daha kucucuk 😔 karsi apartamanda cok buyuk daire kac onu da bilmiyorum. Bir yeri aramam gerekir mi? Ne yapmaliyim yardim edin. goz yaslarima engel olamiyorum, camin onunden ayrilamiyorum suan 😔😔

Son düzenleme:
Odamda uzaniyordum. Kopek havlama sesi geliyordu, bayaa da bi sürdü yani. Ayagimi burktum bugun ilac suruyordum onun icin hemen kalkip bakamadim 😔 butun millet camlara cikmis hayvanin bagirma sesinden😔😔camı acip baktigimda karsi binada balkonda kucucuk bir kopek, ve sirtina acimasizca sopayla vuran ve sonunda sopayi da hayvanin sirtinda kiran serefsz bir adam gordum. Arkadan bir cocukta baba vurma diye bagriyordu. Ben napiyorsunuz o hayvana diyene kadar iceri girip kapiyi kapattilar. O kadar pisman oldumki hemen kalkip bakmadigima 😔 Hayvan da yerde tir tir titriyo şuan 😔😔 balkonda esyalarin arasina kivrilmis titriyo 😥
Komsularda alt katta oldugu icin üstü goremiyolar noluyo diye bagirisiyorlardi. Su mubarek gunlerde savunmasiz hayvandan ne istedi o yaratik. İnsan bile demek gelmiyor icimden ona.
Sizden ricam ne yapabilirim o savunmasiza daha kucucuk 😔 karsi apartamanda cok buyuk daire kac onu da bilmiyorum. Bir yeri aramam gerekir mi? Ne yapmaliyim yardim edin. goz yaslarima engel olamiyorum, camin onunden ayrilamiyorum suan 😔😔

Ayy inanmıyorum pislik adii şerefsizz adam !!!!!! :47:
Ne istemiş küçücük köpekten Allahın belası.
Ona daha beterini yapsınlar inşallah !
Nereyi araman gerektiği konusunda hiçbir bilgim yok ama bilen arkadaşlar yazarlar şimdi.
Çok sinirlendim ya

Ayy inanmıyorum pislik adii şerefsizz adam !!!!!! :47:
Ne istemiş küçücük köpekten Allahın belası.
Ona daha beterini yapsınlar inşallah !
Nereyi araman gerektiği konusunda hiçbir bilgim yok ama bilen arkadaşlar yazarlar şimdi.
Çok sinirlendim ya

Simdi de cikmis onune 3-4 tane kemik atti hemen kapatti kapiyi.Şu mubarek ayda o hayvani oyle aglatti ya rabbimde diger dunyada o aciyi ona da yasatsin insallah

Simdi de cikmis onune 3-4 tane kemik atti hemen kapatti kapiyi.Şu mubarek ayda o hayvani oyle aglatti ya rabbimde diger dunyada o aciyi ona da yasatsin insallah

Türkiye'nin neresinde olursanız olun, kötü koşullarda tutulan veya dayak yiyen bir hayvan gördüğünüzde 0212 251 63 25 veya 0535 291 80 64 numaralı İstanbul Barosu Hayvan Hakları Komisyonu'na ulaşın. *Bunlar da diğer illerde ulaşabileceğiniz numaralar ve kuruluşlar: Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Birgül Rona 0.212.2461111 0.212.2480244

Kaynak: http://www.estanbul.com/kotu-kosullarda-bir-hayvani-gordugunuzde-234477.html#.U7bUXPl_sqQ

Şimdi nette bunu buldum..

şerefsiz...ben olsam kapısına dayanır bakamayacaksanız ben alabilirim derdim
hayvan kesin ihtiyaçlarını evde yapmıştır ondan bu zalimliği...

Pis vicdansiz hiç mı ici sızlamamış o köpeğe vururken. Okurken icim acıdı yemin ederim

Hemen polisi veya hayvan haklari temsilcilerini arayin.Pis adi herif ya icim titredi suan lutfen bizede sonucu bildirin Allahinizin askinada arayin nolur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hemen polisi veya hayvan haklari temsilcilerini arayin.Pis adi herif ya icim titredi suan lutfen bizede sonucu bildirin Allahinizin askinada arayin nolur..

Polisi arayin hemen.onlar gerekeni yaparlar.sessiz kalirsaniz o hayvanin vebali sizide bulur.duyarsiz kalmayin.suan polisi aramis olmaniz gerekiyordu

Yanlis kisiden alinti yapmisim okuyun lutfen

Adi adam nasıl kıydı allah vicdanını almış ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

facebookta mehtap özer haykut sayfası var lütfen hemen iletişime geçermisiniz kendisi ile konuyu aktarın hemen cep nosunu size mesaj ile gönderiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu mübarek günde yaptigina bak pislikkkkkk ojurken gözümün önünde canlandı içim ürperdi....Kendime gelemiyorum yazık yaaa nasıl kıymış....Böyleleri nasıl yapmalı bilemedimmm adiii.....Bizi sonuçtan haberdar et lütfen. ...

Şu an icim nasil sizladi.Allah o adama cennet yuzu gostermesin diyorum su an.Vicdansiz serefsiz.Boylelerine de insan deniyor iste! Onu da Allah yaratti seni de.Ne hakla eziyet edebilirsin.Nasıl cız etti icim.Su mubarek gunde Rabbim cezasini ver su pisligin :'(

Ben olsam derhal polisi arardım. O adama yazıklar olsun...

Polisi arayin hemen.onlar gerekeni yaparlar.sessiz kalirsaniz o hayvanin vebali sizide bulur.duyarsiz kalmayin.suan polisi aramis olmaniz gerekiyordu

Şu an icim nasil sizladi.Allah o adama cennet yuzu gostermesin diyorum su an.Vicdansiz serefsiz.Boylelerine de insan deniyor iste! Onu da Allah yaratti seni de.Ne hakla eziyet edebilirsin.Nasıl cız etti icim.Su mubarek gunde Rabbim cezasini ver su pisligin :'(

Allah hepinizden razi olsun. O kucucuk kopekcik icin hepiniz seferber oldunuz allah razi olsun. Binanin adini ve daire numarasini bilmiyorum yalniz. Annemle babamda iftara disari ciktilar. Evden cikamam yani suan 😔 binanin adini nasil ogrenebilirim?(akilli telefonum var oyle bir uyg varsa bile bilmiyorum), polisi aradigimda dairesini soylemesemde ciddiye alirlar mi acaba beni? Hemen aramak istiyorum icime oturdu resmen, kopekcigin o hali😔 simdi balkonda mi onuda bilmiyorum karanliktan gozukmuyo. Ne yapmaliyim? Allah rizasi icin fikir verin

insanligimdan utaniyorum bunlari okudukca allahin sessiz kullarina nedir bu zulum. allah elini kirsin. kotu kosullarda bakilan şiddete maruz kalan hayvanlari zabıtaya il cevreye şikayet etme hakkiniz var nolur balkona kapatilmis dayak yiyen yavrucagi kurtarin. sahitlik edin nolur :(

Allah belasını versin şerefsizin.ya ne adi insanlar var ya.böyle insanlara nasl hayvan veriliyor aklm almıyor.hayvan dövmek nedir ya.moralim bozuldu:(

Allah hepinizden razi olsun. O kucucuk kopekcik icin hepiniz seferber oldunuz allah razi olsun. Binanin adini ve daire numarasini bilmiyorum yalniz. Annemle babamda iftara disari ciktilar. Evden cikamam yani suan 😔 binanin adini nasil ogrenebilirim?(akilli telefonum var oyle bir uyg varsa bile bilmiyorum), polisi aradigimda dairesini soylemesemde ciddiye alirlar mi acaba beni? Hemen aramak istiyorum icime oturdu resmen, kopekcigin o hali😔 simdi balkonda mi onuda bilmiyorum karanliktan gozukmuyo. Ne yapmaliyim? Allah rizasi icin fikir verin

Siz kendi adresinizi soylerseniz geldiklerinde gosterirsiniz.yada cikin bakin binanin adina ordan tarif edersiniz caddeye bakan su su kattaki daire diye.evden 5 dakikaligina cikabilirsiniz..

Back
X