- 31 Ekim 2011
- 794
- 224
- 333
Odamda uzaniyordum. Kopek havlama sesi geliyordu, bayaa da bi sürdü yani. Ayagimi burktum bugun ilac suruyordum onun icin hemen kalkip bakamadim 😔 butun millet camlara cikmis hayvanin bagirma sesinden😔😔camı acip baktigimda karsi binada balkonda kucucuk bir kopek, ve sirtina acimasizca sopayla vuran ve sonunda sopayi da hayvanin sirtinda kiran serefsz bir adam gordum. Arkadan bir cocukta baba vurma diye bagriyordu. Ben napiyorsunuz o hayvana diyene kadar iceri girip kapiyi kapattilar. O kadar pisman oldumki hemen kalkip bakmadigima 😔 Hayvan da yerde tir tir titriyo şuan 😔😔 balkonda esyalarin arasina kivrilmis titriyo 😥
Komsularda alt katta oldugu icin üstü goremiyolar noluyo diye bagirisiyorlardi. Su mubarek gunlerde savunmasiz hayvandan ne istedi o yaratik. İnsan bile demek gelmiyor icimden ona.
Sizden ricam ne yapabilirim o savunmasiza daha kucucuk 😔 karsi apartamanda cok buyuk daire kac onu da bilmiyorum. Bir yeri aramam gerekir mi? Ne yapmaliyim yardim edin. goz yaslarima engel olamiyorum, camin onunden ayrilamiyorum suan 😔😔
Komsularda alt katta oldugu icin üstü goremiyolar noluyo diye bagirisiyorlardi. Su mubarek gunlerde savunmasiz hayvandan ne istedi o yaratik. İnsan bile demek gelmiyor icimden ona.
Sizden ricam ne yapabilirim o savunmasiza daha kucucuk 😔 karsi apartamanda cok buyuk daire kac onu da bilmiyorum. Bir yeri aramam gerekir mi? Ne yapmaliyim yardim edin. goz yaslarima engel olamiyorum, camin onunden ayrilamiyorum suan 😔😔
Son düzenleme: