Adam kucucuk köpegin sirtinda sopayi kırdı YARDİMM

Anlamadigim sey balkonu gordunuz,sopanin kirildigini,kopegin balkonda esyalarin arasinda oldugunu,sonra da hemen kemigi atip iceri girdigini gordunuz daireyi nasil bilmiyosunuz,daire nosuna gerekmi var ayrica katini soyleyin cepheyi soyleyin oldu bitti kim daire kapi nisuna kadar sikayet ediyoki birilerini komik yanii

valla tüylerim diken diken oldu o savunmasız hayvana eziyet etmenin vebali günahı öyle büyükki vay o insanın haline vay...

Annem eve geldiginde anlattim olayi, o da bugun komsulara anlatmis. Ust komsumuzda ki kadin ne zamandan beri kopek almak istiyodu kendine, esi vefat etti tek kalmayayim diyordu. Annem ona soyleyince hep beraber toplandik, komsumuzun esi de dun o hayvanin havlamasini duymus. Polisi aradilar ve bildirdiler. Polisi bekledik hep beraber, polisde geldiginde olayi anlattik. Basimizda 1 tane erkekle ve 2 tane polisle kapilarina gittik. Adam inkar etti "biz cok seviyoruz oyle sey asla yapmam kim uyduruyo" dedi. Bizde gorgu tanikligi yaptigimizi ve dun o hayvanin sesini duydugumuzu soyledik.poliste hayvanin kapiya getirilmesini istedi ve sirtina bakti ama hicbir sey yoktu sirtinda ben zaten o an sok oldum, hayvanin sirtinda sopayi kirdi sonucta. Sonra adam "bu kopek oglumun kuranda suan, geldiginde gormezse cok uzulur.sanki barinakta cok mu iyi bakiliyor hayvanlara"dedi. Oyle diyincede annemle biz ust komsumuza (adi ayse olsun). Ayse abla sen zaten kopek istemiyor muydun memur beye soralim bir sakincasi yoksa sen bak olmadi ben bakarim dedim. Oyle diyince "oglumun kopegi, oglum cok uzulur diyen adam" "alin siz bakin o zaman bakamiyorduk zaten biz" dedi. Kopegimizi aldik.💃💃 Ona simdilik legende evinide yaptik.ust komsumuzun oldu artik 😄 ama o adami sadece uyardi polis. Hicbir sey yapmadi. Polisin o serefsizi karokola goturmesi gerekmezmiydi

Annem eve geldiginde anlattim olayi, o da bugun komsulara anlatmis. Ust komsumuzda ki kadin ne zamandan beri kopek almak istiyodu kendine, esi vefat etti tek kalmayayim diyordu. Annem ona soyleyince hep beraber toplandik, komsumuzun esi de dun o hayvanin havlamasini duymus. Polisi aradilar ve bildirdiler. Polisi bekledik hep beraber, polisde geldiginde olayi anlattik. Basimizda 1 tane erkekle ve 2 tane polisle kapilarina gittik. Adam inkar etti "biz cok seviyoruz oyle sey asla yapmam kim uyduruyo" dedi. Bizde gorgu tanikligi yaptigimizi ve dun o hayvanin sesini duydugumuzu soyledik.poliste hayvanin kapiya getirilmesini istedi ve sirtina bakti ama hicbir sey yoktu sirtinda ben zaten o an sok oldum, hayvanin sirtinda sopayi kirdi sonucta. Sonra adam "bu kopek oglumun kuranda suan, geldiginde gormezse cok uzulur.sanki barinakta cok mu iyi bakiliyor hayvanlara"dedi. Oyle diyincede annemle biz ust komsumuza (adi ayse olsun). Ayse abla sen zaten kopek istemiyor muydun memur beye soralim bir sakincasi yoksa sen bak olmadi ben bakarim dedim. Oyle diyince "oglumun kopegi, oglum cok uzulur diyen adam" "alin siz bakin o zaman bakamiyorduk zaten biz" dedi. Kopegimizi aldik.💃💃 Ona simdilik legende evinide yaptik.ust komsumuzun oldu artik 😄 ama o adami sadece uyardi polis. Hicbir sey yapmadi. Polisin o serefsizi karokola goturmesi gerekmezmiydi

Cok sevindim..lutfen dikkat edin ona..yazik bir can..neyse ki kurtarmissiniz..su mubarek gunde ne buyuk sevap islediniz..
Cok mutlu oldum inanin..aklim o kopusteydi..Cok sagolun

Sevindim bu olaya guzel haber umarim komsunuz bakar o guzellige ama dun saat sabah 5 e kadar uyuyamadim malesef cok icimi acitti bu durum bu olayi dun gece yapabilirdiniz ama olsun sonu guzel olsun bir gun gec olsun umarim mutlu olur yeni annesiyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dunden beri o masum kopekcikk cikmamisti aklimdan.. Cok sevindim.. Allah razi olsunn...

Şükürler olsun çok sevindim. İnşallah artık hakkıyla bakılacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok sevindim gerçekten.:16::16:dün okurken çok kötü olmuştum şimdi rahatladım.

şükürler olsun...aynı düşündüğüm gibi oldu...adam seve seve verdi köpeği...
hem köpeğin ahını aldı hem çocuğunu üzdü...değdi mi....?

ya çok sevindim, dün okudum konuyu yorum yapamamıştım sinirden...

helal olsun arkadaşım, bırakmadın o garibanı iğrenç adama :16:

Back
X