• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam olmak

Ben 4yillik universite mezunuyum.Atanmaya çalisiyorum.Geçen gun çocukluk arkadasim geldi.Oturmaya gittik onlara.Çocukluk arkadasim ilkokulu bitirdi,yillarca tekstilde çalisti.Bir yildir evli.9aylik çocugu var.Asgari ucrete hayat mucalesi veriyorlar.Babamda bizimkilerden bisey olmaz.O kiz adam oldu diyo.Ama burda duzgun isim olmasada universite okuyan benim.Bana bir kez boyle konusmadi.Simdide zaten ben köye yerlesicem,size mi bakicam diyor.Annemi de hatta köye çagiriyor.Bunlar naparsa yapsin diyor.Bunlar dedigi ben,kiz kardesim ve erkek kardesim.Her ay anneme az da olsa para veriyorum.Kpss sinavim var ona ciddi sekilde calisiyorum.Ben simdi evlenmedim diye adam olmadim mi yani?

ya çok klasiktir okuma gücü olmayıp kendi başına biri bir şey başardı mı durumu olup çocuğunu okutan ana babalar hemen kendi çocukları ile bi kıyas yapıp bu tarz söylemlere girerler. o sebeple çok kafaya takma derim.

Buyuk konusmuyorum sms
Ne bileyim standart Türk ailesi hemen hemen herkeste bu sorun var takılmayın yani.

Belki torun istiyorlarsa demek napsınlar :)[/QUOT buyuk konusmuyorum ileride evlenir mutlu olursam yanina bile gelmiycem ki hic. Heveslenmesin.haketmiyo cunku

Evd
Her konunuzda bunu dile getiriyorsunuz.
Her konunuzda benzer akıllar veriliyor.
Her konunuzda yine ya ayni hataları yapıyor yada ayni şeyleri kafanıza takıyorsunuz.
Yine yorum yapacağız,bir kaç gün sonra yine ya sevgiliniz ya babanızla ilgili konu açacaksınız.
Evde de boyleyseniz babanızın annenizi alıp gitmek istemesini anlayabiliyorum[/QUOTEvde konusmuyorum ki babamla. Babam hepimizden 500er lira istiyo.Vermeyince bole bisey yapcakmis

benim kayınvalidem iki oğlunu da sürekli başkalarıyla kıysalayıp benimkiler işini bilmedi, gözü açık değiller, bilmemkimin oğlu bodrumda garsonluk yapıyor anasına ev aldı, bilmemkim yozgatta bakkal dükkanı açtı çok zengin oldu, ot çöp diye yakınıp durur.
oğullarından ikisi de mutlu evlilikleri, çocukları olan nerdeyse 40 yaşında adamlar, üstelik biri uzman doktor, diğeri özel sektörde yönetici...
söyleyeceklerim bu kadar :KK70:

Nezamandan beri işsizsiniz?
Ben avrupada yaşadığım icin atanmanin ne olduğunu anlayamadim.
Devletde memur olmakmi?

Yani özel sektör olmuyormu?

Arkadaşınla bende övünürdüm. Yilarva çalışmış didinmiş. Ekmek elden su gölden degil.

Off ebeveynlere zaten dışarıdaki hep daha güzel gelir. Övdüğü çocuk onun çocuğu olsa sen dışarıdan olsan ona da seni överdi "Ne güzel kız üniversite bitirdi KPSS'yle de atanır memur olur" diye. Sen aşk meşk işlerine bu kadar kafayı takmayıp sınavına tam gaz odaklanırsan işi de aşkı da bulursun, sende bitiyor iş. Milleti boşver.

benim kayınvalidem iki oğlunu da sürekli başkalarıyla kıysalayıp benimkiler işini bilmedi, gözü açık değiller, bilmemkimin oğlu bodrumda garsonluk yapıyor anasına ev aldı, bilmemkim yozgatta bakkal dükkanı açtı çok zengin oldu, ot çöp diye yakınıp durur.
oğullarından ikisi de mutlu evlilikleri, çocukları olan nerdeyse 40 yaşında adamlar, üstelik biri uzman doktor, diğeri özel sektörde yönetici...
söyleyeceklerim bu kadar :KK70:
Beni kiyasladigi insan ilkokulmezunu evli ve ev hanimi.Napti da adam oldu bunu anlamiyorum

Off ebeveynlere zaten dışarıdaki hep daha güzel gelir. Övdüğü çocuk onun çocuğu olsa sen dışarıdan olsan ona da seni överdi "Ne güzel kız üniversite bitirdi KPSS'yle de atanır memur olur" diye. Sen aşk meşk işlerine bu kadar kafayı takmayıp sınavına tam gaz odaklanırsan işi de aşkı da bulursun, sende bitiyor iş. Milleti boşver.
Su iki valaa suan isteyim.Simdi bile telefondaki uygulamadan ders çalisiyorum.Evde uyuyamiyorum stresten.dun ucten gece 12ye kadar çalistim.Insallah kazancam zaten duzelcek herseyde

Nezamandan beri işsizsiniz?
Ben avrupada yaşadığım icin atanmanin ne olduğunu anlayamadim.
Devletde memur olmakmi?

Yani özel sektör olmuyormu?

Arkadaşınla bende övünürdüm. Yilarva çalışmış didinmiş. Ekmek elden su gölden degil.
Aslinda issiz degilim.Haftada iki gun çalisiyorum.Bi yandan sinava hazirlaniyorum.evet devlette memur olmak

Ben 4yillik universite mezunuyum.Atanmaya çalisiyorum.Geçen gun çocukluk arkadasim geldi.Oturmaya gittik onlara.Çocukluk arkadasim ilkokulu bitirdi,yillarca tekstilde çalisti.Bir yildir evli.9aylik çocugu var.Asgari ucrete hayat mucalesi veriyorlar.Babamda bizimkilerden bisey olmaz.O kiz adam oldu diyo.Ama burda duzgun isim olmasada universite okuyan benim.Bana bir kez boyle konusmadi.Simdide zaten ben köye yerlesicem,size mi bakicam diyor.Annemi de hatta köye çagiriyor.Bunlar naparsa yapsin diyor.Bunlar dedigi ben,kiz kardesim ve erkek kardesim.Her ay anneme az da olsa para veriyorum.Kpss sinavim var ona ciddi sekilde calisiyorum.Ben simdi evlenmedim diye adam olmadim mi yani?
disardan hersey mukemmeldir ama kimse neler yasandigini bilmez. birde kiyas yapmayi birakin bence..

Beni kiyasladigi insan ilkokulmezunu evli ve ev hanimi.Napti da adam oldu bunu anlamiyorum

işte diyorum ya benim kayınvalide de uzman doktor oğlunu bilmemkimin ilkokulu bitirmemiş yozgatta bakkal açmış oğlundan aşağı görüyor ve bunu ulutorta gelinlerin torunların içinde vahlanarak söylüyor.
kesin o bakkalın anası da bak x in oğlunun biri doktor biri müdür, kızları öğretmen oldu diye başına kalkıyordur.
türk ailelerinin genetik kodlamasındaki bir bug bu bence :lülülü:

işte diyorum ya benim kayınvalide de uzman doktor oğlunu bilmemkimin ilkokulu bitirmemiş yozgatta bakkal açmış oğlundan aşağı görüyor ve bunu ulutorta gelinlerin torunların içinde vahlanarak söylüyor.
kesin o bakkalın anası da bak x in oğlunun biri doktor biri müdür, kızları öğretmen oldu diye başına kalkıyordur.
türk ailelerinin genetik kodlamasındaki bir bug bu bence :lülülü:
Bencede.Yaptiklari tek sey sinir bozmak ama :(

Back
X