- 21 Ağustos 2014
- 2.097
- 2.128
- 178
- Konu Sahibi yazarhanim35
alakası yok 1 sene görmesem göreceğim diye umursamam
bence yaptın hadi itiraf et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alakası yok 1 sene görmesem göreceğim diye umursamam
niye takıntı yapayım şuan zerre derecede umrumda değil sadece kızgınım yolasım varbence yaptın hadi itiraf etyoksa bi gecede ard arda 2 konu açıp hep aynı çocuk anlatılmazzz
![]()
içimde kalacak yoksa![]()
şeytan diyor yapıştır kıllı döşüne ağdayı çekSiz bilirsiniz. :)
bnm istediğim o değil hanımefendi benim demek istediğim adam olsaydı kendi laf yapsaydı rahatsız mı oldu bağırıp çağırabilirdi sorun yok başkasına laf yaptıracak kadar düşmeyecektiBiraz fazla abartmışsın. Hoşlanmamış, ilgisini çekmemiş ve rahatsız olmuş. Muhatap olmak istememiş. Sen istiyorsun ki; yanına gelsin, seninle arkadaş olsun, falan filan. Ama öyle değil.
niye takıntı yapayım şuan zerre derecede umrumda değil sadece kızgınım yolasım var
benmkisi snr ben sinirlenince ya karşımdakine zarar vercm yda kendime bn ona zarar vermeyi terch edyrmtamam işte buda bi takıntıdır aklında yolmak içinde olsa o çocuk dolaşıyoneyse sen öyle diyosan öyledir
![]()
bnm istediğim o değil hanımefendi benim demek istediğim adam olsaydı kendi laf yapsaydı rahatsız mı oldu bağırıp çağırabilirdi sorun yok başkasına laf yaptıracak kadar düşmeyecekti
çock resmen haddini bil ayağını denk al dedi ben buraya daha kibarca yazdım köpek bile dedi ya arkadaşıBana normal geldi. Yanlış olan belki de olayın size intikal ediş şekli. Yani aracı olan kişiler yanlış dile getirmiş yoksa yazdığınız yazıda çocuğun size karşı olan bir saygısızlığını göremedim.
benmkisi snr ben sinirlenince ya karşımdakine zarar vercm yda kendime bn ona zarar vermeyi terch edyrm