Exorcist Pantolonlu Bulut Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 799 11 296 28 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Exorcist #1 Adam Ve Su Su pis bir adama: - "Ey pis adam koş bana gel ki seni temizleyeyim." dedi. Pis adam: - "Sudan utanıyorum." dedi. Su bunun üzerine: - "Eğer utanırsan nasıl temizleneceksin, bu pislik benim dışımda nasıl temizlenir." dedi. ** Gönül ten havuzunda çamura bulandı, ama ten gönül havuzunda temizlendi. * Ten deniziyle gönül denizi birbirine bitişiktir, fakat aralarında bir berzah - bir aralık - vardır, birbirlerine kavuşmazlar.*
Adam Ve Su Su pis bir adama: - "Ey pis adam koş bana gel ki seni temizleyeyim." dedi. Pis adam: - "Sudan utanıyorum." dedi. Su bunun üzerine: - "Eğer utanırsan nasıl temizleneceksin, bu pislik benim dışımda nasıl temizlenir." dedi. ** Gönül ten havuzunda çamura bulandı, ama ten gönül havuzunda temizlendi. * Ten deniziyle gönül denizi birbirine bitişiktir, fakat aralarında bir berzah - bir aralık - vardır, birbirlerine kavuşmazlar.*
P Puantiye en güzeli hiç doğmamış olmak........ Kayıtlı Üye 10 Ocak 2007 331 8 96 53 30 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Exorcist #2 emeğine sağlık kardeşim