Adamın ağzı kokuyor:( Yardım edin

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
Çalıştıgım kurumdaki odamdaki adamın ağzı kokuyor ya 3 yıldır bu iş yerindeyim 3 yıldır adamın ağzı böyle pis kokuyor ama inanılmaz derecede pis.İş yüzünden sürekli yan yana yada karşı karşıya konuşmak zorunda kalıyoruz uzak durmaya çalışıyorum ama olmuyor inanın 2 km öteden ağız kokusu geliyor parfüm sıkıyorum olmuyor bir şey ikram ediyorum yok yemiyor yese bile güldüğünde bütün dişleri sarı ve çürük dolu adam bu arada 60 yaşında ya napıcam ne olur yardım edin miğdem kaldırmıyor artık:(bir insanın ağzı gün boyu kokar mı? ya kokuyor işte hem de 3 yıl boyunca ya artık dayanamıyorum:43::43::43:sizce ne yapmam lazım çözüm yolu nedir odamı mı değiştiriyim oda değiştirmek kolay bir iş değil süreç isteyen bir mesele kurumda çalışanlar bilir:43::43:

Çalıştıgım kurumdaki odamdaki adamın ağzı kokuyor ya 3 yıldır bu iş yerindeyim 3 yıldır adamın ağzı böyle pis kokuyor ama inanılmaz derecede pis.İş yüzünden sürekli yan yana yada karşı karşıya konuşmak zorunda kalıyoruz uzak durmaya çalışıyorum ama olmuyor inanın 2 km öteden ağız kokusu geliyor parfüm sıkıyorum olmuyor bir şey ikram ediyorum yok yemiyor yese bile güldüğünde bütün dişleri sarı ve çürük dolu adam bu arada 60 yaşında ya napıcam ne olur yardım edin miğdem kaldırmıyor artık:(bir insanın ağzı gün boyu kokar mı? ya kokuyor işte hem de 3 yıl boyunca ya artık dayanamıyorum:43::43::43:sizce ne yapmam lazım çözüm yolu nedir odamı mı değiştiriyim oda değiştirmek kolay bir iş değil süreç isteyen bir mesele kurumda çalışanlar bilir:43::43:

eyvah eyvah zor bir durum, uyarsanız güzelce olurmuki acaba :18:

naneli şeker yada sakız ikram edin off zor bi durum :44:

Ne kadar değişik karşılıklı masalardan nasıl geliyor bu koku?
Eşi çocukları falan hiç kimse mi yardım etmemiş bu adama?

Iyyyy sabah sabah midem kalktı Berencim ya..:120::120:
Allah adamın eşine sabır versin..
Ağız kokusu da bir sağlık sorunu keşke söyleyen birileri olsa da bir dr. görünse..
Çok iğrenç.

Son düzenleme:

Aynen benimde aklıma naneli sakız şekerler geldi :1: ramazan ayındayız bir de oruçluysa dahada sıkıntılı :26: bizzat gidip söylenmez de :17:

Eğer samimi iseniz ağız bakım suyu falan hediye edebilirsiniz. Yada oda kokusu alın.
Biliyorum bu konunun çöözümü yok bizim de burda ter kokusu gibi bir durum var nefes alamıyoruz ama yapıcakda bişey yok:31:

inanın her sabah poğaça simit alıyorum adama düşünün her sabah alıyorum öğlen yemeğe çıktıktan sonra bile ağzı kokuyor çünkü bütün dişleri sarı ve çürük:43::43:

Ne kadar değişik karşılıklı masalardan nasıl geliyor bu koku?
Eşi çocukları falan hiç kimse mi yardım etmemiş bu adama?

masalarımızın arasında 5 adım vardır.
çocukları evli sadece eşi var o da ses çıkarmayan böyle basık tipli bir bayan yani tanıdıgıma göre çok fazla bilmiyorum
ama maddi durumları çok iyi ya yani adam ağzına bakmıyor hiç hemde hiç :43:

inanın her sabah poğaça simit alıyorum adama düşünün her sabah alıyorum öğlen yemeğe çıktıktan sonra bile ağzı kokuyor çünkü bütün dişleri sarı ve çürük:43::43:

Off off berencim araya baya baya mesafe koy,uzaktan konuş adamla..:120::120:

Aynen benimde aklıma naneli sakız şekerler geldi :1: ramazan ayındayız bir de oruçluysa dahada sıkıntılı :26: bizzat gidip söylenmez de :17:

artık 3 sene çekmiş ramazanın bitmesini bekleyip bayramdan sonra şekerlere sakızlara boğsun adamı böle bişeyde söylenmezki yani ben söyleyemem :1:

Iyyyy sabah sabah midem kalktı Berencim ya..:120::120:
Allah adamın eşine sabır versin..
Ağız kokusu da bir sağlık sorunu keşke söyleyen birileri olsa da bir dr. görünse..
Çok iğrenç.

canım bide beni düşün her gün bu adamı çekiyorum izinli oldugu günlerde bayram yapıyorum yada gelmediği günler:43::43:

demek ki diş temizliğinden haberi yok kim bilir kaç zamandır fırçalamıyor dişlerini.hele de o fırçalanmayan dişelr bi de sigaraya maruz kalıyorsa ömür boyunca çıkmaz o koku.

diğer arkadaşların dediği gibi her gün naneli şeker sakız ikram edin belki anlar bi süre sonra.

bacım poğaça yı bırak şeker e sakıza boğ adamı :1:

Son düzenleme:
Eğer samimi iseniz ağız bakım suyu falan hediye edebilirsiniz. Yada oda kokusu alın.
Biliyorum bu konunun çöözümü yok bizim de burda ter kokusu gibi bir durum var nefes alamıyoruz ama yapıcakda bişey yok:31:

adamda ter kokusuda var ama onu artık problem etmiyorum :43::43:

masalarımızın arasında 5 adım vardır.
çocukları evli sadece eşi var o da ses çıkarmayan böyle basık tipli bir bayan yani tanıdıgıma göre çok fazla bilmiyorum
ama maddi durumları çok iyi ya yani adam ağzına bakmıyor hiç hemde hiç :43:

Çürük diş çekilmedikten sonra fena kokar da adam o dişlerle nasıl yaşıyor acaba?
İşte para pul hiçbir şey insanda azıcık görgü olacak..
Gidip söylesen ne değişecek ki adam gibi tüm dişlerini söktürecek mi? Bu onun hayat tarzı haline gelmiş. Masanın pozisyonunu değiştirme şansın var mı?

Of cok kotu bi durum resmen midem bulandi :$ ona sik sik naneli sakiz ikram et, ederkende naneli sakiz al abi mis gibi kokar agzin de. Sakayla karisik. Agiz spreyi al 2tane. Bi alana bi bedavaydi aldim biride snn olsun koy masana ofiste kullaniriz oh mis gibi kokar de. Bence baska secenegin yok. Bide adam sigara kullaniosa doktora gitmeden gecmez o koku :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X