• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adamın derdi neydi ki?

Periii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
298
441
103
33
Selam kızlar, bu sefer bir arkadaşın sorusuyla karşınızdayım. Durumunu bana anlattı, bi oturduk beyin fırtınası yaptık ama adam akıllı bir sonuca ulaşamadik, dedim birde kk nın akıllı hanımlarından fikir alalım.
Hikaye şöyle: bu arkadaş bir tanıdık vasıtasıyla bir beyle tanıştı. Ikisi de 20lerin sonlarındalar ve ikisinin de niyeti ciddiydi. Hatta beyimiz evlilik niyetiyle birini ariyormus zaten. Tanisma süreci 2 hafta sürmüs, 3 kez bulusulmus. Ikiside bastan beri acik ve seffaf olunmasi konusunda ortak karara varmislar. Beyimiz tarafindan gelen sinyaller hep olumluymus. Konusmasi ve yazismasi da hakeza öyleymis. Hatta 2. görüsmede adam evlilik konusunu acmis, gelecek planlari hakkinda konusulmus. "Aralikta falan da evlenilebilir" demis, dairesi hakkinda bilgi vermis (kiz bunlari sormadan). Kizin görünüsünü ve karakterini begendigini de cogu kez söylemis/ yazmis bey oğlumuz. Etkilenmis yani bizim kizdan. Tabii dogal olarak kizinda beklentileri yükselmis duyduklari karsisinda. Iyi uyum yakalamislar, birlikte gülmeler eğlenmeler falan. En son konustuklarinda ikisinin hissiyati da olumluymus. Bu iş olcak gibi derken adam 3. görüsmede herseyi bitirmis. Sebep: hazir hissetmiyormus pasamiz, ne istedigini bilmiyormus. Kiz onun tipi degilmis (bunlari o arkadasin yüzüne gözüne giyim tarzina iltifat eden adam söylüyor). Her neyse, sağlık olsun dedi, dürdü kapattı defteri arkadasim. Ama adamin bi anda 180 derece dönmesi sizce de anormal degilmi? (Ayni anda baskasiyla görüsmesinin olasiligi cok düsük)

Selam kızlar, bu sefer bir arkadaşın sorusuyla karşınızdayım. Durumunu bana anlattı, bi oturduk beyin fırtınası yaptık ama adam akıllı bir sonuca ulaşamadik, dedim birde kk nın akıllı hanımlarından fikir alalım.
Hikaye şöyle: bu arkadaş bir tanıdık vasıtasıyla bir beyle tanıştı. Ikisi de 20lerin sonlarındalar ve ikisinin de niyeti ciddiydi. Hatta beyimiz evlilik niyetiyle birini ariyormus zaten. Tanisma süreci 2 hafta sürmüs, 3 kez bulusulmus. Ikiside bastan beri acik ve seffaf olunmasi konusunda ortak karara varmislar. Beyimiz tarafindan gelen sinyaller hep olumluymus. Konusmasi ve yazismasi da hakeza öyleymis. Hatta 2. görüsmede adam evlilik konusunu acmis, gelecek planlari hakkinda konusulmus. "Aralikta falan da evlenilebilir" demis, dairesi hakkinda bilgi vermis (kiz bunlari sormadan). Kizin görünüsünü ve karakterini begendigini de cogu kez söylemis/ yazmis bey oğlumuz. Etkilenmis yani bizim kizdan. Tabii dogal olarak kizinda beklentileri yükselmis duyduklari karsisinda. Iyi uyum yakalamislar, birlikte gülmeler eğlenmeler falan. En son konustuklarinda ikisinin hissiyati da olumluymus. Bu iş olcak gibi derken adam 3. görüsmede herseyi bitirmis. Sebep: hazir hissetmiyormus pasamiz, ne istedigini bilmiyormus. Kiz onun tipi degilmis (bunlari o arkadasin yüzüne gözüne giyim tarzina iltifat eden adam söylüyor). Her neyse, sağlık olsun dedi, dürdü kapattı defteri arkadasim. Ama adamin bi anda 180 derece dönmesi sizce de anormal degilmi? (Ayni anda baskasiyla görüsmesinin olasiligi cok düsük)
Boş beleş bir adam işte ne bekliyorsunuz

Bitmis gitmis seyin uzerine siz kafa yormussunuz, biraz da başkaları mı yorsun dediniz :)
Arkadasinizin bir davranisindan bir sey yakalamistir, olmayacagini düşünmüştür, soyledikleri de bahanesidir.
Bir baskasina gonlunu kaptırmıştır.
Ailesinin yasin geldi baskilarina boyun egmistir, sonra vazgeçmiştir.
Pasa gonlu oyle istemistir.
Ne desek bos
2 haftalık ilişkiye ne kadar kafa patlatmayi planliyor arkadasiniz?

Aynı anda başkasıyla görüşme olasığı neden düşük ? Şu devirde evli çocuklu adamlar bile kaç tane sevgili idare ediyor..

Bitmis gitmis seyin uzerine siz kafa yormussunuz, biraz da başkaları mı yorsun dediniz :)
Arkadasinizin bir davranisindan bir sey yakalamistir, olmayacagini düşünmüştür, soyledikleri de bahanesidir.
Bir baskasina gonlunu kaptırmıştır.
Ailesinin yasin geldi baskilarina boyun egmistir, sonra vazgeçmiştir.
Pasa gonlu oyle istemistir.
Ne desek bos
2 haftalık ilişkiye ne kadar kafa patlatmayi planliyor arkadasiniz?
Bam bam bammmmm 😂👏🏻

İkinci buluşmada evlilik planları yapmak ne kadar sağlıklı bir hareketse adam da o kadar sağlıklı işte. Muhtemelen başkası yeşil ışık yaktı ona gitti ya da eski sevgili, aklından atamadığı biri vardı falan. Bir de erkeklerin dediklerine çok takılmamak lazım beğendim dese dahi beğenmemiş olabilir yaptıkları da bunu kanıtlamış zaten.

Bazı erkeklerin kafa gidik. Ben de bir tanesiyle görüştüm o da evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorum diyordu etrafa sonra bana dedi ki evlenmekten çok korkuyormuş. Kafalar milyon yani boşver in kafa yormaya değmez

Adamin saydigi seyler bahane. Ya baska birini buldu ya da arkadasinla ilgili bir sey hosuna gitmedi. Bazilari dini inanci, aile yapisini, meslegi falan asiri sorun eder

Aynı anda başkasıyla görüşme olasığı neden düşük ? Şu devirde evli çocuklu adamlar bile kaç tane sevgili idare ediyor..
Dimi????
Bence adam birine takikti ve ışık aldı bu kızla işi bitti😒 bence takmiyorsaniz kafa yormayın.

Adamın aklında başka biri varmış , maalesef arkadaşınız da yedekmiş çok net yoksa bir insan niye 180 derece dönsün kızın bir kusuru olsa yüzüne söyler zaten şunu beğenmedim erkek kafası direkt neyse söyler çünkü

Son düzenleme:
Bazı erkeklerin kafa gidik. Ben de bir tanesiyle görüştüm o da evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorum diyordu etrafa sonra bana dedi ki evlenmekten çok korkuyormuş. Kafalar milyon yani boşver in kafa yormaya değmez
Bulamamıştır aradığını. 🙄

Ben eşimle tanıştığımda bir kız ile 1 haftadır görüşüyorlarmış tam flört arkadaşlıkta değilde, biraz elektriklenme olmuş. Sonra benle tanıştığında o kız ile birden görüşmeyi kesti, tabi kız neye uğradığını şaşırmış. Aradan 6 ay geçti bizim nişan fotolarını görünce durumu anlamış tabi, eşim kırılmasın diye o zamanlar onun arkadaşına asla başka biri yok ben yeni ilişkiye başlamaktan korkuyorum demiş. Gerisini siz düşünün.

o tavlama taktiği. AA bak ciddi düşünüyor bu deyip ağlarına düşürmeye çalışıyorlar kızlarımızı :( :( Nuri Alço kılıklı şeyler

Back
X