Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2 defa yaptırdım olmadı. bir daha da gitmemMrb arkdslar adana acıbademde volkan hocaya tüp bebek yaptıran yok mu
Geçmiş olsun. Peki neden tutmadığını söylediler mi sizin sorun neydi infertilite sebebiniz. Microchip yaptnz mı bide yada embryolari genetik tarama testlerine gönderdiniz mi biz tüm bunları isteyecez artk bilmyrmben 2 defa yaptırdım olmadı. bir daha da gitmem
Çok geçmiş olsun önermyo musunuz yani önereblcgnz adanada başka yer var mıBende yaptırdım tutmadı üstelik hiçbir sorun yoktu 2 transfer yaptılar 5. Gün embriyosuydu. Kalan dondurulmuş embriyolarim var ama artık orda denemeye korkuyorum.
Sizin sebepsiz infertilite miBende yaptırdım tutmadı üstelik hiçbir sorun yoktu 2 transfer yaptılar 5. Gün embriyosuydu. Kalan dondurulmuş embriyolarim var ama artık orda denemeye korkuyorum.
Çareyi nasıl buldun çare nedirmerhaba arkadaşlar bende bir cok yöntem denedim olmadı careyi bir siteyi arastırırken buldum
Baktm ben sayfaya ama bişey anlamadmannelikyolunda.com sayfasına bakın orada buldum hocamdan allah razı olsun 2 yaşında bir oğlum var
evet ilkinde genetik yaptık. tutmayınca embriyoda zaten kalınlaşma vardı dedi.aslında onun da çözümü var. 2.sinde Allahın işi dedi. zaten başka merkezler 40 yaş üstü hasta kabul etmiyor dedi volkan hoca. anlıyacağın çok ilgisizler. şimdi istanbulda bir hoca var ona gideceğim.Geçmiş olsun. Peki neden tutmadığını söylediler mi sizin sorun neydi infertilite sebebiniz. Microchip yaptnz mı bide yada embryolari genetik tarama testlerine gönderdiniz mi biz tüm bunları isteyecez artk bilmyrm
Volkan hocayi önermysnz yani hiç öneren biri çıkmadı ya gökhan ciragili çok övüyolar napsam bilemedim yaevet ilkinde genetik yaptık. tutmayınca embriyoda zaten kalınlaşma vardı dedi.aslında onun da çözümü var. 2.sinde Allahın işi dedi. zaten başka merkezler 40 yaş üstü hasta kabul etmiyor dedi volkan hoca. anlıyacağın çok ilgisizler. şimdi istanbulda bir hoca var ona gideceğim.
evet önermiyorum. zaten ilk gidişimizde merkez çok kalabalıktı. ikincisinde fazla kimse yoktu. Gökhan beyi bilmiyorum araştır öyle git.Volkan hocayi önermysnz yani hiç öneren biri çıkmadı ya gökhan ciragili çok övüyolar napsam bilemedim ya
Adanada en iyi neresi olur bilemedim şimdievet önermiyorum. zaten ilk gidişimizde merkez çok kalabalıktı. ikincisinde fazla kimse yoktu. Gökhan beyi bilmiyorum araştır öyle git.