Tüp Bebek Merkezleri Adana acıbademde volkan hocaya tüp bebek yaptranlar

ben 2 defa yaptırdım olmadı. bir daha da gitmem
Geçmiş olsun. Peki neden tutmadığını söylediler mi sizin sorun neydi infertilite sebebiniz. Microchip yaptnz mı bide yada embryolari genetik tarama testlerine gönderdiniz mi biz tüm bunları isteyecez artk bilmyrm

Bende yaptırdım tutmadı üstelik hiçbir sorun yoktu 2 transfer yaptılar 5. Gün embriyosuydu. Kalan dondurulmuş embriyolarim var ama artık orda denemeye korkuyorum.

Bende yaptırdım tutmadı üstelik hiçbir sorun yoktu 2 transfer yaptılar 5. Gün embriyosuydu. Kalan dondurulmuş embriyolarim var ama artık orda denemeye korkuyorum.
Çok geçmiş olsun önermyo musunuz yani önereblcgnz adanada başka yer var mı

merhaba arkadaşlar bende bir cok yöntem denedim olmadı careyi bir siteyi arastırırken buldum

annelikyolunda.com sayfasına bakın orada buldum hocamdan allah razı olsun 2 yaşında bir oğlum var

SORULARINIZA ORADAKİ TLF NUMARASINDAN ULAŞIP CEVAP ALABİLİRSİNİZ COK AÇIKLAYICI VE YARDIMCI OLUYORLAR

Geçmiş olsun. Peki neden tutmadığını söylediler mi sizin sorun neydi infertilite sebebiniz. Microchip yaptnz mı bide yada embryolari genetik tarama testlerine gönderdiniz mi biz tüm bunları isteyecez artk bilmyrm
evet ilkinde genetik yaptık. tutmayınca embriyoda zaten kalınlaşma vardı dedi.aslında onun da çözümü var. 2.sinde Allahın işi dedi. zaten başka merkezler 40 yaş üstü hasta kabul etmiyor dedi volkan hoca. anlıyacağın çok ilgisizler. şimdi istanbulda bir hoca var ona gideceğim.

evet ilkinde genetik yaptık. tutmayınca embriyoda zaten kalınlaşma vardı dedi.aslında onun da çözümü var. 2.sinde Allahın işi dedi. zaten başka merkezler 40 yaş üstü hasta kabul etmiyor dedi volkan hoca. anlıyacağın çok ilgisizler. şimdi istanbulda bir hoca var ona gideceğim.
Volkan hocayi önermysnz yani hiç öneren biri çıkmadı ya gökhan ciragili çok övüyolar napsam bilemedim ya

Arkadaşlar bende ilk denememi orda yaptırdım ve araştıran arkadaşlara bilgi olsun önermiyorum. İlk denememdi 2 embriyo transfer ettiler. Çok kalabalıktı baya beklettiler. Üzülüyorum yapmış olmak için yaptılar sanki. Bi sürü yumurtam toplanmıştı ama en sonunda 2 tane kaldı. Bu konuda da embriyologları detaylı bir bilgi vermediler. Sürekli ben arayıp bilgi almaya çalıştım. Ayrıca herşeyden önemlisi embriyologlar ve laboratuvar şartları. Ben iyi olduğunu düşünmüyorum. O zaman çok tecrübeli değildim. Bir 3. Gün birde karne durumda olduğunu tam açıklamadıkları bir embriyo transferi yaptılar. Ve bolca umut pompaladılar. Sonuç hüsran. Sonuç olarak araştıran arkadaşlar yakın yer olsun, maddi anlamda biraz daha uygun olsun vs. Diye düşünmeyin. Bu işin manevi yönü de bir o kadar yorucu eğer sonuç negatifse. Çözüm odaklı düşünün. Paranızı ve umutlarınızı kolaya kaçarak boşa harcamayın. İstanbul’da çok iyi hastaneler ve doktorlar var. Daha gelişmiş uygulamaları var. Boşuna böyle yerlerde vakit kaybetmeyin. Ben İstanbul’da bir kliniğe gidiyorum ve memnunum.

Back
X