Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bmerhaba,aslında diger yerlerden çok farklı degil.hangi aşamayı soruyorsunuz kızı isteme aşamasysa çicekve gondol çikolata,
işlerine nasıl gelirse öyleler
Valla dusuncelerime ses oldun aynen dogru. İslerine ne geliyosa onu yapiyolar hatta bazen hic bisey yapmiyolar.. Dikkatli olun..
Kesinlikle haklısın en iyi örnek ben
Adanali misin? Adana'ya mi gelin gittin? :)
yok adanada değiliz eşimi kendi memleketime aldım
nişanı benim bildiğim kız tarafı yapar ve bizdede öyle oldu evimizin büyük ve manzarası güzel bir terası var orada yaptık yakın çevre filan geldi ama 200 kişi kadar olduk müzik olmadı pastaneye daha önceden sipariş vermiştik dilim pasta onu ve kutu meyve suyu ikramı yaptık teyzem gelinlikçi olduğundan elindeki kalmış tüllerden terası ve masa sandelyeleri süsledi böyle bir merasim oldu ve de bütçemizi sarsmadı
Eşini kendi memleketine alman süper olmuş.
Bunun bir yöntemi varsa bende öyle yapayım:)))
Terasınızın olması iyiymiş bütçeyi sarsmadan güzelce yapmışsınız.Baya da kalabalık olmuş.Bende evde yapmayı düşünüyorum dışarda olunca herşey daha da artıyor.Bizim salon çok küçük değil ortalama 60 kişilik bir nişan düşünüyoruz bizde bakalım hayırlısı:))
ya çok özel değilse acaip merak ediyorum
takı taktılarmı sana
benimkiler bizde nişanda takı takılmaz diye tutturdular
ya çok özel değilse acaip merak ediyorum
takı taktılarmı sana
benimkiler bizde nişanda takı takılmaz diye tutturdular
Bence takılması lazım ne yani sadece yüzük takıp başka bişey takmayacaklar mı ayıp yani bence.
Hoş bende sözlüyüm daha nişanımız olmadı büyük konuşmayayım:)))
sorma ya
valla sıkıntılı mevzular bunlar
erkek anaları gelinlerine bişey takmak istemiyo galiba.
bide baştan konuşuldu bunlar
sonuçta nişan olmadı
heralde işlerine gelmiş olcakki bi kere arayıp sormuyolar nooldu ne bitti diye
senidemi aramıyorlar benim düğüne 24 gün filan kaldı kaynana en son bir ay önce aramıştı ne aradığı ne sorduğu o taraftan biri