Nişan adana adetleri nasıl

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ssys75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
34
0
86
Antalya
arkadaşlar erkek kardşimin kız arkadaşı adanalı. adananın kız isteme nişan ve düğün adetlerini hiç bilmiyoruz bilen varsa lütfen bize fikir versin.

merhaba,aslında diger yerlerden çok farklı degil.hangi aşamayı soruyorsunuz kızı isteme aşamasysa çicekve gondol çikolata,

Adanalıyım.Fakat sözlüm Adana'lı değil onlara göre nişanı kız evi yapıyormuş.Bize göre de erkek evi yapar.Acaba bizim gibi düşünenler var mı?

yok adanada değiliz eşimi kendi memleketime aldım :D

nişanı benim bildiğim kız tarafı yapar ve bizdede öyle oldu evimizin büyük ve manzarası güzel bir terası var orada yaptık yakın çevre filan geldi ama 200 kişi kadar olduk müzik olmadı pastaneye daha önceden sipariş vermiştik dilim pasta onu ve kutu meyve suyu ikramı yaptık teyzem gelinlikçi olduğundan elindeki kalmış tüllerden terası ve masa sandelyeleri süsledi böyle bir merasim oldu ve de bütçemizi sarsmadı

Eşini kendi memleketine alman süper olmuş.
Bunun bir yöntemi varsa bende öyle yapayım:)))
Terasınızın olması iyiymiş bütçeyi sarsmadan güzelce yapmışsınız.Baya da kalabalık olmuş.Bende evde yapmayı düşünüyorum dışarda olunca herşey daha da artıyor.Bizim salon çok küçük değil ortalama 60 kişilik bir nişan düşünüyoruz bizde bakalım hayırlısı:))

yok adanada değiliz eşimi kendi memleketime aldım :D

nişanı benim bildiğim kız tarafı yapar ve bizdede öyle oldu evimizin büyük ve manzarası güzel bir terası var orada yaptık yakın çevre filan geldi ama 200 kişi kadar olduk müzik olmadı pastaneye daha önceden sipariş vermiştik dilim pasta onu ve kutu meyve suyu ikramı yaptık teyzem gelinlikçi olduğundan elindeki kalmış tüllerden terası ve masa sandelyeleri süsledi böyle bir merasim oldu ve de bütçemizi sarsmadı

ya çok özel değilse acaip merak ediyorum
takı taktılarmı sana

benimkiler bizde nişanda takı takılmaz diye tutturdular

Eşini kendi memleketine alman süper olmuş.
Bunun bir yöntemi varsa bende öyle yapayım:)))
Terasınızın olması iyiymiş bütçeyi sarsmadan güzelce yapmışsınız.Baya da kalabalık olmuş.Bende evde yapmayı düşünüyorum dışarda olunca herşey daha da artıyor.Bizim salon çok küçük değil ortalama 60 kişilik bir nişan düşünüyoruz bizde bakalım hayırlısı:))

hayırlısı olsun bizde nikahda oldu tayin işlemlerinin başlaması için önceden nikahı kıymak gerekliydi nişanda yaptık o işi ondan kalabalık oldu biraz :D

ev çok kirleniyor bütün halıları kaldırmanızı tavsiye ederim

takı taktılarmı sana

evet taktılar kaynana bir kayınpeder bir bilezik taktı ama hediyelik olarak alınan şu ince bilezikler varya onlardan bizde bütün aile takar hatta altın fazla takılır onlardada takılıyormuş taktıkları işte öyle bilezikler

takı taktılarmı sana

Bence takılması lazım ne yani sadece yüzük takıp başka bişey takmayacaklar mı ayıp yani bence.
Hoş bende sözlüyüm daha nişanımız olmadı büyük konuşmayayım:)))

Bence takılması lazım ne yani sadece yüzük takıp başka bişey takmayacaklar mı ayıp yani bence.
Hoş bende sözlüyüm daha nişanımız olmadı büyük konuşmayayım:)))

sorma ya
valla sıkıntılı mevzular bunlar
erkek anaları gelinlerine bişey takmak istemiyo galiba.
bide baştan konuşuldu bunlar
sonuçta nişan olmadı
heralde işlerine gelmiş olcakki bi kere arayıp sormuyolar nooldu ne bitti diye

sorma ya
valla sıkıntılı mevzular bunlar
erkek anaları gelinlerine bişey takmak istemiyo galiba.
bide baştan konuşuldu bunlar
sonuçta nişan olmadı
heralde işlerine gelmiş olcakki bi kere arayıp sormuyolar nooldu ne bitti diye

senidemi aramıyorlar benim düğüne 24 gün filan kaldı kaynana en son bir ay önce aramıştı ne aradığı ne sorduğu o taraftan biri

Back
X