- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi cimcimesevilay
-
Sakin ol canım bende adanadaydım fakat 2 senedir istanbuldayım.. Yalnız renkli ultrasona girdim fiyatı 150 ile 300 arası o testler hep riskli çıkıyo ama sonuç olarak birşey olmuyor lütfen kendini strese sokma bebeğine yazık benim kardeşimde çok yüksek çıktı risk şuan maşallah bizden zeki 10 yaşında yani o testler pek doğru çıkmıyor..ayrıntılı ultrasonu herkese yaptırıyolar artık lütfen ağlama git ultrasonuma gir hiç birşey çıkmıcak bebeğinde sağlıkla doğacak Allahın izniyle
canım naptin sonuç nasıl merak ettim umarım hersey yolundadir
perşembe gününe randevu alabildim bebeğimin pıtpıtlarını hissediyorum arada biraz üşengeç olacak galiba benimki 18. haftaya giriyorum daha öyle çok hissedemedim daha bi kaç kez gıdıklıyo sanki bi tuhaf oluyorum umarım sağlığı yerindedir stres yapıp onuda strese strese sokmak istemiyorum işte
3 lü test sonucum riskli çıktı doktorum balcalı hastanesinde ayrıntılı ultrasona girip amniyosenteze gerek olup olmadığına bakacaklarını söyledi var mı gidip yaptıran lütfen yardım edin randevu alınacakmı hemen bakıyolar mı ücreti ne ben baya ağladım doktorun yanında bana hep %99 hiçbişe çıkmadığını söyledi ama benim moralim çook çok bozuk of ne yapacağımı hiç bilmiyorum
MERHABA,
benimde 2 li testimde problem yok ama 4 lü testimde risk cıktı. Aminosentez yaptırdım balcalı hastanesinde Selim Hocaya bebegimle ilgili bir sıkıntı yasamadım cok sükür. şimdi sonucunu beklıyorum testin umarım temiz cıkacak. 1.5 aydın ne cektiğimi bir ben bir Allah biliyor. Durup durup bende aglıyordum. Aminosentezi yaptırdıktan sonra rahatladım ıyı cıkacak sonucu kendımı buna endeksledim. Sende sıkma canını ıyı düşün iyi olsun. Saglıklı evlatlarımı kucagımıza almamız dılegı ile.
merhaba cnm girdim ayrıntılıya bebeiğimin herşeyi iyi ama 0,59 mm ense ödemi çıktı çok canım sıkkın bilmiyorum önemli mi önemsiz bişe doktora soruyorum ilerleyen haftalarda geçer mi geçici bişe mi diye geçebilirde geçmeyebilirde diyo en son down sendromlu mu dedi olabilir de olmayabilirde diyo lafa bak bana kızdı sen neye kime güvenerek karnından su aldırmadın hiç bişe söylemem yapamam da diye gerizekalı dün de kendi doktoruma gittim başka bi yere yönlendirdi haftaya salı günü tekrar ayrıntılıya giricem dua ediyorum inşallah önemli bişe yoktur kimse bana da bi açıklama yapmıyo
,***** Bebişlerimizin arasında 2 yada 3 gün olacak. :) ayrıntılı ulstrason dedıklerı nedir. Kımdı balcalıdakı dr benim ultrasonlardada bişi cıkmadı. normal görünüyodu herşey. ama ben yinede yaptırdım. aminosentezi yaşayamazdım bu kuskuyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?