Adana baskentte infertilite tedavisi olanlar yorumlarınıza ihtiyacım var

zuzummm001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
2.393
12
88
Adana
Mrb arkadaslar ben üc bucuk senelik evliyim en basından beri bebis istiyoruz ama Kısmet olmadı daha önce özelde tedavi görüyordum bıraktım ve adana baskentte tedavi olmayı düsünüyorum ama drlar hakkında bir bilgim yok. Esimin de tedavi olması lazım kendi veya esi adana baskentte tedavi olanlar bana yardım edin lütfeeeennnn. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda anne baba olmayı nasip etsin :emir_bebek: :emir_bebek:

topiğin hayırlı olsun canım ........ inşallah kafandaki soru işaretlerinin cevabını bulursun

Tesekkür ederim cnm yaa soru isaretleri bitmiyo ki esim bugün test yaptı degerler daha da düsmüs cırpındıkca ugrastıkca batıyoruz sankı :50::50::50:

ne testi caım sprem testi mi ?? öyle deme canım herşeyin bir zamanı var unutma evvelsi gün ağlayarak rabbime dua ettim inan hamile olayım diye işlerim yolunda gitmediği gibi negatif haberini aldımd
demekki Allahın bir bildiği var ve zamanı var iniş çıkışlar olacak elbet aynı dünyanın üstünde yürür gibi üzülme canım sakın elbet yoluna gier sen yerterki Allahtan umudunu kesme dua et......

ne testi caım sprem testi mi ?? öyle deme canım herşeyin bir zamanı var unutma evvelsi gün ağlayarak rabbime dua ettim inan hamile olayım diye işlerim yolunda gitmediği gibi negatif haberini aldımd
demekki Allahın bir bildiği var ve zamanı var iniş çıkışlar olacak elbet aynı dünyanın üstünde yürür gibi üzülme canım sakın elbet yoluna gier sen yerterki Allahtan umudunu kesme dua et......

Evet cnm sperm testi yaptı degerler cok düsmüs dr tekrardan tedavi ol demis tam da onun tedavisi bitti benimki de uzun sürmez derken :50::50: esimin de cok morali bozuldu ugrasmak istemiyorum artık diyo cnm ben hep herseyin hayırlısını istiyorum zaten hayırsız olacagına olmasın daha iyi

Gecen sene ameliyat olmustu zaten bes ay öncesine kadar gitgide artıyordu bes ay hic test yapmadı bugün yaptı oda degerler cok düsük

Cnm bu hastanede hareketli yüzde elli veya kırkın altında olunca yazmıyorlar. Tüm sahada 1-2 motil progressif, 1-2 immotil sperm görüldü yazıyo önceden 1-2 motil olan 2-3 tü
hmm sonucu anlamadım canım..bozma moralini tatlım inşallah düzelir herşey

Evet cnm sperm testi yaptı degerler cok düsmüs dr tekrardan tedavi ol demis tam da onun tedavisi bitti benimki de uzun sürmez derken :50::50: esimin de cok morali bozuldu ugrasmak istemiyorum artık diyo cnm ben hep herseyin hayırlısını istiyorum zaten hayırsız olacagına olmasın daha iyi

dua dua dua yapacak en güzel şey buu canım ..... nedesem boş şuan ......

Gecen sene ameliyat olmustu zaten bes ay öncesine kadar gitgide artıyordu bes ay hic test yapmadı bugün yaptı oda degerler cok düsük

geçmş olsun canım ..... sigara alkol kullanıyor mu ?????

İnsallah cnm kısacası tedavi olması gerekmiyordu en son simdi tekrardan tedavi baslayacak erkekler bu konuda cok hassas cok cabuk moralleri bozuluyo

evt haklısın hemen bolur morelleri ve pes ederler yapıları böyle bir ere bende zorla sprem testi yaptırdım ikinci kez z istedi doktor aradan 3 yıl geçti tekrar palım diye bu sefer yaptırmıyor bende bir şey yok diyor .... internette bir yazı hikaye okuyordum kusura bakma canım dalmışım .......

dua dua dua yapacak en güzel şey buu canım ..... nedesem boş şuan ......

geçmş olsun canım ..... sigara alkol kullanıyor mu ?????

evt haklısın hemen bolur morelleri ve pes ederler yapıları böyle bir ere bende zorla sprem testi yaptırdım ikinci kez z istedi doktor aradan 3 yıl geçti tekrar palım diye bu sefer yaptırmıyor bende bir şey yok diyor .... internette bir yazı hikaye okuyordum kusura bakma canım dalmışım .......
Önemli degil cnm sigara alkol kullanmıyo . Benimki önceden ne gerekirse yaparım ameliyatsa ameliyat tedaviyse tedavi diyordu simdi yoruldu galiba ama bir iki haftaya kararı degisir yine

canım biraz kendi haline bırak üstüne düşme suçluluk duygsu içinde olabilir kendini aciz hisseder ........ bunları hissedebilir sen üstüne çok düşme konşma bile açma biraz toplasın kendini kafasını başka şeylerle meşgul etmeye çalış .......yyapacağın en büyük iyilik bu eşinee

canım biraz kendi haline bırak üstüne düşme suçluluk duygsu içinde olabilir kendini aciz hisseder ........ bunları hissedebilir sen üstüne çok düşme konşma bile açma biraz toplasın kendini kafasını başka şeylerle meşgul etmeye çalış .......yyapacağın en büyük iyilik bu eşinee

Evet cnm öyle yapıyorum bende zaten suskun konusmuyo bende internetteyim ben hicbirseye zorlamam zaten esimi sonra senin yüzünden demesini istemiyorum ameliyat olurken bile ben ol dememistim kendi olmak istemisti hatta benden habersiz gün almıstı hastaneden

Back
X