Adana da burun estetiği olanlar bakabilir mi?

Smallworld

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
39
2
6
Arkadaşlar merhaba adana da burun estetiği olmak istiyorum burunla ilgili olarak sık tıkanıklık yaşıyorum ve et de var dolayısyla aslında bi kbb ciye olmak istiyorum zeynel abidin erkanı öneriyolar bu doktora ameliyat olan var mı ya da başka önerisi olan kafam çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim

Teşekkürler cevapladığınz için bir de aydoğan barlas bey var kararsız kaldım o doktor halkında da bilgim yok ama sanırım birine güvenip olmak lazım

Arkadaşlar merhaba adana da burun estetiği olmak istiyorum burunla ilgili olarak sık tıkanıklık yaşıyorum ve et de var dolayısyla aslında bi kbb ciye olmak istiyorum zeynel abidin erkanı öneriyolar bu doktora ameliyat olan var mı ya da başka önerisi olan kafam çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim
Annem zeynel abidine oldu
Burnu çok zor bir burundu kırıktı ve 40 yıllık bir kırıklık
Doktor acikca zor olacagini soylemisti tam duzelme olmayabilir demisti cunku 40 yilda kikirdak yerine oturmus
Baya duzeldi yine de eskisinden bin kat iyi
Bir tanidigimizda ona oldu burnu kemerliydi simdi findik gibi

Merhaba ben 3 gün önce burun estetiği oldum doktorum Ersal kaya ameliyata tek girmiyor KBB ci bir doktorla beraber çalışıyorlar kbbci içteki sorunları hallederken plastik cerrah olan Ersal bey dış şeklini veriyor

Annem zeynel abidine oldu
Burnu çok zor bir burundu kırıktı ve 40 yıllık bir kırıklık
Doktor acikca zor olacagini soylemisti tam duzelme olmayabilir demisti cunku 40 yilda kikirdak yerine oturmus
Baya duzeldi yine de eskisinden bin kat iyi
Bir tanidigimizda ona oldu burnu kemerliydi simdi findik gibi
Zeynel bey hakkında iyi yorum duymaama çok sevindim teşekkürler

Siteye yeni uye oldum ama uzun zamandır sessizce buradaki arkadaşların tecrubelerinden yararlandim şimdi de ben birilerine yardımcı olmaya cslisiyorum. :)Benim size tavsiyem Dr.Niyazi Şimdivar. Hem mesleğinde çok başarılı hemde samimi,alçak gönüllü harika bir insan...Yurt disindan gelip kendisine 13 Mart'ta üç tane ameliyatı birden oldum. Sonuç mükemmel kendimi kuşlar gibi özgür ve hafif hissediyorum. Hatta bir hastasi benimle aynı gün burun estetiği ameliyatı olmustu. Üç gün sonra Dr.muayenehanesine gittigimde aynı kişiyle tekrar karşılaştıgimda gözlerime inanamadım yüzünde ameliyat izinden eser yoktu. Sonuç mükemmel gorunuyordu.

Merhaba ben 3 gün önce burun estetiği oldum doktorum Ersal kaya ameliyata tek girmiyor KBB ci bir doktorla beraber çalışıyorlar kbbci içteki sorunları hallederken plastik cerrah olan Ersal bey dış şeklini veriyor
Merhaba ortalama ne kadar fiyat

Back
X