adana da doktor tavsiyesi

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
158
Adana
arkadaşlar 28 haftalık olduk ama ben hala nerede ve kime dogum yaptıracağıma karar veremedim,tavsiyeniz var mı?hangi doktor,hangi hastane?

Canim Selam Bende 6 Haftalik Hamileyim Ben Ilk Tedavi Için Ziyapaşa Kadin Doğum Hast. Gittim Ama Hiç Memnun Kalmadim. Görümcemin Tavsiyesiyle Ilgi Kadin Doğum Hastanesi Ona Gittim çok Memnun Kaldim Doktorum Bayan. Normalde Bayan Doktoirlar Pek Iyi Olmuyordiyorlar Ama Doktorum Gerçekten çok Iyi Birisi Ben Sana Orayi Tavsiye Ederim Ayrica Doğumu Nerde Yapacaksin Ona Karar Verdin Mi Allah Izin Veririse Ben Orda Yapacağim. Görümcem Dün Doğum Yapti Orda Ilgileri Alakalari çok Iyi Aklinda Olsun

yaaa...
ben de bayram bukana devam ediyorum başından beri,heralde senin de bayram bukandı? ben de çok memnun değilim,eşim ilaç firmasında mümessil,dolayısıyla bütün arkadaş çevresi doktor,onlar da bayram beyi tavsiye etmişlerdi,ama ben güvenemiyorum dogum için...ortadogu da fena değil diye duydum,ilgi hakkında pek ii şeyler duymadım,muayene ücreti veriomusunuz?doktorunun adı neydi?

Canim Merhaba. Evet Bayram Beye Gidiyorudum Ama Inan Eşimde Pek Memnun Kalamdi. çok Iyi Bir Doktormuş Ama Herşeyi Açik Açik Soramiyorsunuz Gerçi Ben Başta Bir Sorun Varmi Yokmu Diye Gittim Acele Ettiğim Içn Ganophen Vardi. 4-5 Sonra Hamile Kaldim. Hamileoldiğumu öğrendiğim Zamn Görümceme Söyledim Oda Bana Oraya Gitmememi Söyledi Ilgiyi Tavsiye Etti Kendide Oraya Gitti Hatta 3 Gün önce Doğum Yapti.doktoru Gül Hanim Benide Muayene Etti çok Memnun Kaldim ücret Oalkrak Biraz Pahali Ama Inan Ki Değer
Onun Eşide Ilaç Firmasinda çalişiyor. Ssk Ya Muayenesi 60 Ytl 10-15 Gün Içinde Tekrar Gidersen ücretsiz. Diğer Tarafta 30 Ytl Di Ama Bişey Soramiyorsun Bayram Bey çok Azarliyor.yine Görüşelim Seninle Olurmu

Selamlar ben İskenderın'da oturuyorum ama annemler Adana'da o yüzden kısmetse Adana'da doğumumu yapacağım.Ben 8 haftalık hamileyim.Burda bir doktora gidiyorum,takibimi yaptırıyorum ama asıl adana'da başlayacağım.Başkent hstanesinde Ebru hanım diye bir doktor tavsiye ettiler gercekten gidenler hep memnun kalmış ben de ona gideceğim.Bayan çok iyiymiş zaten doçentmiş,çok yogun olduğu için sadece problemli gebeliklere bakıyormuş.Benimki problemli değil çok şükür ama annem randevu almak için çok ağrısı var demiş.jeyyar Ben de öğretmenim burdan sevkli gideceğim ama yine de 50 YtL vizite ücreti alınıyormuş her gidişte.Bu arada üniversal hastanesinin doktorları da çok iyi diye duydum,orayı da düşünebilirsiniz

Ben 6 Haftlik Daha çok Yeniyiz. Sen Yine Bir Araştir. Normal Mi Düşünüyorsun Seeryan Mi. Ben Allah Kismet Ederse Normal Düşünüyorum

başkentteki ebru tarım'ı ben de duydum iyiymiş diye...yaa ben 29 haftalık oldum,artık bir karar vermem lazım yaa,bu arada ilgiyi araştırdım,ii eleştiriler aldım,çok temiz diolar,bakalım beni kabul edecekler mi bu saatten sonra:)

tabiki ederler. görümcemde ortadoğudan ilgiye geçti doktordan memnun kalmadım dersin benimki çok yeniydi ama ben ziyapaşada yaptırdığım testi ordaki doktora göstersim.hiç bişeyde demedi.doktor olarak ta gül hanımı tavsiye ederrim.gidersen haber verirmisin.

arkadaşlar 28 haftalık olduk ama ben hala nerede ve kime dogum yaptıracağıma karar veremedim,tavsiyeniz var mı?hangi doktor,hangi hastane?

BENİM DR. UM ORTADOGU HASTANESİNDE Doc.Dr. SEFA KELEKCI BEN COK MEMNUNUM AYRICA SEYHAN UYGULAMADA DA CALISIYOR DOGUMU ORADA DA YAPABILIRSIN OZEL HASTANEDEN DAHA GUZEL COK TEMIZ. AYRICA HOCA COK TITIZ DETAYCI TAVSIYE EDERIM. ORTADOGUDA SSK LILAR KATKI PAYI 75YTL ODUYOR AMA EMEKLI SANDIGINI BILMIYORUM.

saol gülümser,bir araştırayım sefa beyi...
bu arada rukiş gül hanımın soyadı ne?gidersem haber veririm sana

Canim Ben Biraz önce Geldim Doktordan 6+3 Müşüz Geç Hamile Kalmişim. Ben Ordayken Biri Soruyordu Emekli Sandiği Olduğu Için 40 Ytl ödüyormuşsunuz. Ben öncekinde 60 ödemiştim şimdi ödemedim Bu Ay Sonunda Tekrar Gideceğim. O Zamn öderim. Doktorum Gül Demirtaş Aşik çokda Ilgili Bi Doktor.

Canim Ben Biraz önce Geldim Doktordan 6+3 Müşüz Geç Hamile Kalmişim. Ben Ordayken Biri Soruyordu Emekli Sandiği Olduğu Için 40 Ytl ödüyormuşsunuz. Ben öncekinde 60 ödemiştim şimdi ödemedim Bu Ay Sonunda Tekrar Gideceğim. O Zamn öderim. Doktorum Gül Demirtaş Aşik çokda Ilgili Bi Doktor.

rukişcim senin bebeğin nasılmış peki?
bu arada ben sanırım ilgiye gitcem önümüzdeki hafta,randevuyla mı gidiyorsun peki?

arkadaşlar adana başkent hastanesi 12-13 haftadan sonraki gebelikleri takip etmiyor haberiniz olsunnnnnnnnnnnn

rukişcim senin bebeğin nasılmış peki?
Bu arada ben sanırım ilgiye gitcem önümüzdeki hafta,randevuyla mı gidiyorsun peki?
canım bebeğim şimdi ceviz kadar olmuşşş. şimdilik bi sorun görünmüyor dedi. Ay sonunda tekrar gideceğim kalp atışlarnı dinlemek için. Bana sorarsan ilgiye git derim ziyapaşadan çok çok farklı çünkü.memnun kalacağına eminim. Randevuyla gidiyorsun ama randevuyu erken almaya bak yoğunlar çünkü ben şimdiden ay sonuna olan randevuyu aldım. Bebişin kızmı erkek mi ilk bebeğin mi

Son düzenleyen: Moderatör:
canım Allah bebeklerimize sağlık versin,ilgiyi aradım dün gül hanımdan haftaya çarşamba için randevu aldım,bakalım bir de onu deneyelim....benim ilk bebeğim zaten 7 aylık evliyiz:)kızımız olacak inşallah,bu arada ben epidural sezeryan ya da epidural normal düşünüyorum,sen ne düşünüyorsun?

inş. memnun kalırsın.birde gittiğinde ordaki ortama bak odalarına boş oda varsa gir bi bak. gül hanımın hemşireleri çok iyiler onlardan bilgialabilrsin hemşirelerle konuşabilirsin. ya ben inş. normal düşünüyorum ama yinede bilemiyorum tabi. geçen hafta görümgemi gördüm tırstım aslında sancılara dayanamadı büyük sancılar başlamadan gidecem demeye başladı.normal yapacaktı oda ama sonunda epudral yaptı. vakumla aldılar. bende öyle mi olsa diyorum ama belden yapılan iğneden korkuyorum birde vakkum korkutuyor beni.bebeğe zarar veriyoırlarmış ama özel hastane olduğu için bi sorn olmadı. normlde bebeğin kafasını uzatıyorlarmış. ama bu bebişi gördüm normaldi bişeyi yoktuyani. korkmazsam epudral yaptırabilirim.

arkadaşlar adana başkent hastanesi 12-13 haftadan sonraki gebelikleri takip etmiyor haberiniz olsunnnnnnnnnnnn

Arkadaşım ben 12+5 olduğumda gideceğim 2 li testimi yaptırmak için,randevu aldım inş bi sorun olmaz.sengözlerimebaksanab
Bir de kızlar bu ilgi kadın doğum nerde?

Canim Ben öyle Bişey Duymadim Inan Ki. Ama Ziyapaşada Yaptirmayi Hiç Düşünmedim Ben. Bu Konuyu Bi Araştirayim Olmazsa. Bende Ziyapaşada Bebek ölümlerinin çok Olduğunu Duymuştum Bu Yüzdende Incelemeye Almişlar Orayi. Sen Ziyapaşa Da Doğum Yapmayi Düşünüyormusun. O Değiğn Kişi Gül Hanimami Gitmiş. Yani Ben Kendi Gözlerimle Görmesem Ne Ben Giderim Ne Sana Tavsiye Ederim Sen Bilirsin Canim. Ziyapaşada Daha Paraci Ben Kan Testi Yaptirdim Ilk Hamileliğe Bakacaklar Sadece Onu Yapmişlar Onun Için Ayri ücret Aldilar Yani Kani Alip Diğer Testlerede Bakabilirlermiş Ama Para Almak Için Yapmiyorlar. Sonra Tekrar Test Istiyorlar.

Back
X