adana da doktor tavsiyesi

1 yıl 4 aydır evliyim..Özel bir hastaneye adetimdeki 15 günlük gecikmeden dolayı gittim.Ben de myom olduğu söylendi.Doktor,apar topar beni ameliyata almaya kalktı..Halbuki henüz bebek sahibi olmadığımız için bu ameliyat riskli olabilirmiş.Tüm gece internetten araştırıp öğrendiklerimle daha da panikledim.Sabaha kadar ağlamaktan içim dışıma çıktı inanın!!Ertesi gün bir başka özel hastaneye başka bir hekime gittim.Bir önceki gün myoma 6 cm denmişti,ikinci gittiğim yerde 4 e 5 cm boyutunda olduğu ama hamilelik için bir sorun teşkil etmeyeceği sadece sezeryanla doğum yapabileceğim ve onu da bebek alındıktan sonra alabileceğini söyledi doktorum.Ama yaşım 33 olduğu için hamilelik konusunu ertelememin sorun yaratbileceğini söyledi.Henüz adet olamadığım için ilaç kullanıyorum.Arkadaşlar özellikle bu tarz riskli durumlarda tek hekim,tek hastane sonucuyla hareket etmeyin.ınanın insan sağlığını ikinci plana atıp ticari düşünen,mesleğini çok kötü kullanan hekimlerde var.Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

1 yıl 4 aydır evliyim..Özel bir hastaneye adetimdeki 15 günlük gecikmeden dolayı gittim.Ben de myom olduğu söylendi.Doktor,apar topar beni ameliyata almaya kalktı..Halbuki henüz bebek sahibi olmadığımız için bu ameliyat riskli olabilirmiş.Tüm gece internetten araştırıp öğrendiklerimle daha da panikledim.Sabaha kadar ağlamaktan içim dışıma çıktı inanın!!Ertesi gün bir başka özel hastaneye başka bir hekime gittim.Bir önceki gün myoma 6 cm denmişti,ikinci gittiğim yerde 4 e 5 cm boyutunda olduğu ama hamilelik için bir sorun teşkil etmeyeceği sadece sezeryanla doğum yapabileceğim ve onu da bebek alındıktan sonra alabileceğini söyledi doktorum.Ama yaşım 33 olduğu için hamilelik konusunu ertelememin sorun yaratbileceğini söyledi.Henüz adet olamadığım için ilaç kullanıyorum.Arkadaşlar özellikle bu tarz riskli durumlarda tek hekim,tek hastane sonucuyla hareket etmeyin.İnanın insan sağlığını ikinci plana atıp ticari düşünen,mesleğini çok kötü kullanan hekimlerde var.Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.
.. bende sana katılıyorum..kesinlikle ani kara vermeyin kızlar..mutlaka bir kaç dr a gidin.keşke hangi dr lara gittiğini yazsaydıncandybaby bizlerde tecrube kazanırdık..ben şuan 22 haftalık hamıleyim inanın 3 dr a birden gıdıyorum..balcalı ,çukurova devlet ve metro hastanesi..:kedi:

özel adana hastanesi emel akman gözü kapalı tavsiye ederim.orta doğu hastanesine gidiyodum daha önce asla tavsiye etmiyorum kanamam oldu sabahın altıbucuğunda hiçbiri ilgilenmedi ilgilenmek surda kalsın doktor bekledim oturarak 3 saat.yatırmada yok.sonunda eşim çıldırdı hastanenin altını üstüne getirdi bağırdık çağırdık çıktık allahtan orda doğum yapmıycam allah düşürmesin oraya beni

Back
X