Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ariyorum canim metro da selcuk hoca ve ferhat hoca.. ortadogu hicran ve levent hoca bunlari cok duydum cok kararsizim
Soy ismini ben bilmiyorum canim.. arkadasim dogum.yapti onda cok memnunmetroda ferat erol iyi diye duydum. selçuk bey beni hayallerimi yıkıp gönderdi normal muayeneye gitmiştim kist için. selçuk aslan dediğim başka selçuk var mı bilmiyorum.
Sağol cnm bende çok kararsızımBende ariyorum canim metro da selcuk hoca ve ferhat hoca.. ortadogu hicran ve levent hoca bunlari cok duydum cok kararsizim
Sağol cnm nasıl biri gider gitmez alttan muayene ediyor mu bi de doğum hakkında bilgilendiriyor muadana cerrahi tıp merkezi Bülent Çetin'e gidiyorum ben. yoğun biri değil. randevu almadan gidiyorum gittiğimde en fazla 15 dakika bekliyorum sabah gidiyorum.
Sağol cnm bende çok kararsızımben de bayram bukan ismini duydum ziyapaşada yeri varmış ona iyi diyorlar sen hiç duydun mu
Sağol cnm nasıl biri gider gitmez alttan muayene ediyor mu bi de doğum hakkında bilgilendiriyor mu
Seyhanbaşkent Hakan kalaycı doktorun adı çok yoğun ama iyi bir doktor randevu alırsanız sorun çıkmazMerhabalar Adana da hamilelik ve doğum sürecinde tavsiye edebileceğiniz iyi bir Kadın doğumcu var mı? Çok yoğun olmayan, pozitif ,bilgili
Yok canim duymadim ben etrafim dada giden yokSağol cnm bende çok kararsızımben de bayram bukan ismini duydum ziyapaşada yeri varmış ona iyi diyorlar sen hiç duydun mu