Adana 'da en iyi hastane ve doktor tavsiyesi yardım lütfen!!!

Öncelikle hamilelğiniz hayırlı olsun, ben de 17 haftalık hamileyim... Özel Adana Hastanesi'nde Dr. Muzaffer Şengül'e gidiyordum, kendisi gerçekten çok iyi bir doktor, ama hastane eşimin pek içine sinmedi o nedenle son kontrolüme tavsiye üzerine Metro Hastanesi'ne Dr. Ferat Erol'a gittim, muayenede ayrıntılı bilgiler verdi, ultrason cihazı önceki gittiğim hastanedekinden daha iyiydi-bebeğimin kalp atışlarını da duyabildim bu kez... Aynı hastanede Dr. Gül Demirtaş Aşık'ı da önermişlerdi, ama kendim gitmediğim için bir şey diyemem... Dün de Metropark Hastanesi'nde doğum yapan arkadaşımla görüştüm, oranın da çok iyi olduğunu hem anneyle hem bebekle gayet güzel ilgilendiklerini söyledi... Çalıştığım okulda Ortadoğu Hastanesi'ne Dr. Filiz Kavi Seçen'e giden bir arkadaşım var, o da doktorundan gayet memnun, ama yoğun bir doktor randevularda bekleme süresi uzun biraz...

Umarım yardımcı olabilmişimdir... Ben kendi adıma sanırım alıştığım için Muzaffer Bey'in Metro ya da Metropark da çalışıyor olmasını dilerdim... Doktor kadar hastane de önemli bu konuda...

Siz de araştırmalarınızın sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim, zira ben de henüz doktor ve hatane olayını kesinleştiremedim...

bende metropark da suphi eskiocak a giidyorum, hem hastaneden hemde dr dan memnunum, çok yakın 2 arkadaşımda o hastanede doğum yaptı çok memnun kaldılar... seçim senin...:81:

Kızlar ıkınıze de ayrı ayrı tesekkur ederım.Genellıkle duudugum ısımlerden bahsetmıssınız.ben metropark hastanesını cok begenıyorum.doktorları da cok ıyı dıyorlar sanrım orada karar klacagım.ıgınıze tesekkurler

Kızlar ıkınıze de ayrı ayrı tesekkur ederım.Genellıkle duudugum ısımlerden bahsetmıssınız.ben metropark hastanesını cok begenıyorum.doktorları da cok ıyı dıyorlar sanrım orada karar klacagım.ıgınıze tesekkurler
slm karar verdinmi nereye gideceğine, diğer hafta benimde randevum var suphi bey de merak ettim..
:31:

Back
X