• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana’ da en iyi tüp bebek doktoru

Bülent haydardedeoğlunu önerebilirim çok iyi bir doktor. Özel muayenesi var.

Başarılı ve tecrübeli doktora ulaşmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim 😔
Merhabalar bende kesinlikle başkent hastanesi Pınar Çağlar Aytaç'ı öneririm.. ki kendisi yıllarca yaşadığım hayal kırıklıklarının tek umudu olmuştur hayatımda.. hep söylerim Pınar hocam öncesi Adana da gittigim tüm doktorlar benim için zaman kaybıydı. O kadar özenli o kadar güzel yürekli bir insandır ki anlatamam bana bir doktordan çok aile olmuştu Pınar hocam.. ömrüm boyunca ona minnettarım ❤

Bülent Haydardedeoğlu hoca hiç bir açıklama yapmayan sorularınıza cevap vermeyen bir doktor, Esra bulgan Kılıçdağ da daha kibar daha naif sorularınıza cevap verebilen bir doktor. Ama tekrarlayan başarısızlığınız varsa kesinlikle Adana’da zaman kaybetmeyin. Bu iki doktor da olmayınca sizin çocuğunuz olmaz ağzı ile konuşan iki doktor. İnsan bir umut için yaşarken verilen bu kötü enerji maalesef hayata tutunmayı zorlaştırıyor.

Bülent Haydardedeoğlu hoca hiç bir açıklama yapmayan sorularınıza cevap vermeyen bir doktor, Esra bulgan Kılıçdağ da daha kibar daha naif sorularınıza cevap verebilen bir doktor. Ama tekrarlayan başarısızlığınız varsa kesinlikle Adana’da zaman kaybetmeyin. Bu iki doktor da olmayınca sizin çocuğunuz olmaz ağzı ile konuşan iki doktor. İnsan bir umut için yaşarken verilen bu kötü enerji maalesef hayata tutunmayı zorlaştırıyor.
Esra bulganla bir tecrübem oldu. sana katılıyorum. negatif enerjisini üzerimden atmaya çalışıyorum

Back
X