Adana da kadin dogum uzmani tavsiye edecek olan var mi ?

Adana da kadin dogum uzmani tavsiye edecek olan var mi ?
Evet açıkcası ben de bu konudan muzdaribim umarım cevap veren olur

Ne için aradığınıza göre değişir canlar. Hamileyseniz Balcalı'da Prof. Dr. Selim Büyükkurt derim. Gereksiz hiçbir ilaç kullandırmaz, ders verir gibi açıklar, ikna eder. İnanılmaz sakindir, onu tanıdıktan sonra başka kimse güven vermez size.
Tüp bebekte Başkent Prof.Dr. Esra Bulgan Kılıçdağ. Ben tüp bebek istiyorum diye gittiğimde sen kendin hamile kalabilirsin sana tüp bebek yapmam dedi. Bu bana çok güven verdi. Başını o kadar ağrıttım ki tamam 2 ay bekleyelim olmazsa yaparız dedi ve ben o ay kendiliğinden hamile kaldım.
Onkoloji ile ilgili arıyorsanız Başkent'te Hüsnü Çelik 👍🏻
Normal jinekolojik muayene içinse Balcalı Mete Sucu, Başkent Gürhan Poçan

Ne için aradığınıza göre değişir canlar. Hamileyseniz Balcalı'da Prof. Dr. Selim Büyükkurt derim. Gereksiz hiçbir ilaç kullandırmaz, ders verir gibi açıklar, ikna eder. İnanılmaz sakindir, onu tanıdıktan sonra başka kimse güven vermez size.
Tüp bebekte Başkent Prof.Dr. Esra Bulgan Kılıçdağ. Ben tüp bebek istiyorum diye gittiğimde sen kendin hamile kalabilirsin sana tüp bebek yapmam dedi. Bu bana çok güven verdi. Başını o kadar ağrıttım ki tamam 2 ay bekleyelim olmazsa yaparız dedi ve ben o ay kendiliğinden hamile kaldım.
Onkoloji ile ilgili arıyorsanız Başkent'te Hüsnü Çelik 👍🏻
Normal jinekolojik muayene içinse Balcalı Mete Sucu, Başkent Gürhan Poçan
Selim bey in bölümü perinatoloji mi acaba?

MErhaba ben guzelyali hastanesini tercih ederim diyordum gebelik surecimde . Coksukur su an hamileyim bayram bukan a gittim ama ona devam eder miyim bilmiyorum,devam etmesem de ordan bir dokrora giderim. Cogu medline dan geldiler ,hastanede kadin dogum uzerine,aksam poliklinigi de var,evime de yakin..

Kac bindefa aradim bilsen,yok kabul etmiyorlar,halbuki buradaki dok. Sevk kagidi yazdi,yinede kabul etmiolar direk
Bir ara pandemi dolayısıyla durdurmuşlardı demek halen devam ediyor ben başkente hakan kalayciyida çok duydum isterseniz onu araştırın bir

Bende şehir hastanesinde Oğuz Yücel i çok duydum Prof zaten randevu aldım bakalım olmazsa başkent de Esra hanıma gideceğim

Back
X