Adana da ki Hamileler hangi dktoru tavsiye ediyorsunuz?

harlemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
236
1
26
Adana
Arkadaşlar ben bu gün idrar tahlilimde çift çizgiyi gördüm. henüz doktora gitmedim. hangi hastaneyi yada doktoru tavsiye edersiniz.

adanayı ankara okudum pardon arkadaşım

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bu gün idrar tahlilimde çift çizgiyi gördüm. henüz doktora gitmedim. hangi hastaneyi yada doktoru tavsiye edersiniz.

adanada hiç hamile yokmu kızlar

Adanada hamile olmaz olur mu cok da nerde oturuyosun mesela sana cok uzak olmasa iyi olur bi sure sonra devamli git gel yapacaksin. Ben de alti aylik oldum bastan beri medline hastanesine gidiyorum. Temiz bi yer. Doktorum emine nuray hanim, simdiye kadar iyiydi. Zaten hamileligim cok sukur rahat geciyor. Ordaki diger doktorlar icin de iyi diyorlar. Bi de cevremdeki bazilari algomed hastanesinde ozgur bey varmis ove ove bitiremiyorlar. Baska doktorlar hakkinda da ne desem yalan olur bugune kadar tek hastanem tek doktorum oldu...

Canım ilgilendiğin için teşekkürler. bende bugün medline doktorlarını araştırıyordum. emine hanımdan memnunsanız bende onu düşünebilirim. muayene ücretleri nekadar acaba. bu arada ben emniyet müdürlüğü civarında oturuyorum. buraya yakın iyi bir hastane yok malesef.

bayan olduğu için tercih etmiştik başta şimdilik iyi görünüyor.muayene ücreti 42 lira...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…