video yu buraya ekleyemiyorum ama mayıs ayında tüm ulusal tv ler çıkan adana da özel bir kreş te ikizlere dayak zoruyla yemek yedirildi haberindeki ikizler benim ikiz çocuklarım google yazarsanız çıkar yada face de aliş-gülüş çalışkan olarak aratabilirsiniz.adana minik serçe özel anaokulu öğretmen fatma caymazoğlu.....
adanada kreş arayan varsa bilgisi olsun özel minik serçe anaokulunda gerçekleşti bu olay
kadın çocuklarına bakmalı evin erkeği yani baba çocuklarının evinin nafakası için çalışmalı demiştim tepkiler almıştım..hanımefendiler hem çocuk yaparım hem kariyer diyo doğuruyorlar ya ne olduğu bellisiz bakıcılara yada kreşler veriyorlar..kimse çocuğuna kendi baktığı gibi bakamaz..çalışıyorsan çocuk yapmayacaksın yapıyorsunda çalışmayıp evde çocuğuna evine bakacaksın..çalışıp aldıkları maaşın yarısını böyle yerlere kişilere veriyorlar hem kendilerini hem çocuklarını rezil ediyorlar..
Ne kadar sığ bir düşünceniz var.Kadının amacı sadece evde oturup çocuk bakmak değil mi?Burada her gün okuyoruz,maddi imkanı olmadığı için,kendi parasını kazanamadığı için istemediği halde kocalarına dayanan,dayak yiyen kadınları.Çalışmak,sadece para kazanmak için değildir.Sosyalleşmek,hayatta birşeyler başarabilmek,bu dünyaya bir nebze de olsa birşeyler katabilmek içindir.Çocuk yapalım,eve kapanalım değil mi?Peki o çocuğa ne katalım?Elbette ki çalışmayı tercih etmeyip,evde çocuğuna kendi bakmayı seçen de vardır.Herkesin kendi hayatı değil mi?Elbette kimse annesi gibi bakamaz.
Ama "çalışıyorsan çocuk yapmayacaksın yapıyorsunda çalışmayıp evde çocuğuna evine bakacaksın" cümlesi cahilce bir cümle olmuş.Bence biraz etrafınıza bakın,çalışan kadınlara bakın.Onların dünyayı nasıl değiştirdiklerine bakın.
gayet pozitif düşüncedeyim..uzmanlarla aynı görüşteyim..bakın siz ne güzel diyosunuz..Burada her gün okuyoruz,maddi imkanı olmadığı için,kendi parasını kazanamadığı için istemediği halde kocalarına dayanan,dayak yiyen kadınları....işte böyle kadınlar çocuk yapmamalı çocuk küçüktür ama derdi büyüktür..zaten o kadar sıkıntıya katlanıyorlar çocuklarını binbir cefayla büyütüyorlar bir gün geliyor o çocuklar çeküp gidiyorlar..elde var 0 a 0..
Valla ben evde oturup çocuk bakın diyen bir uzman görmedim henüz.Herkes kendince haklıdır elbet,kadınlar öyle olacağını bilse zaten doğurmaz.Kimse mutsuz olmak için,kötü muamele görmek için evlenmiyor.Çocuğu bir eşyaymış gibi konuşuyorsunuz,cefa çekiliyor çocuk çekip gidiyor diye. "bir gün geliyor o çocuklar çeküp gidiyorlar" yanlış bir tanımlama.Çocuklar çekip gitmiyor,siz onları hayata faydalı birer evlat olarak yetiştitriyorsunuz,onlar da kendi hayatlarını kurup başka evlatlar yetiştiriyor.
zaten bu dünyanın insanı az birde böyleleriyle çoğalsın..
kadın çocuklarına bakmalı evin erkeği yani baba çocuklarının evinin nafakası için çalışmalı demiştim tepkiler almıştım..hanımefendiler hem çocuk yaparım hem kariyer diyo doğuruyorlar ya ne olduğu bellisiz bakıcılara yada kreşler veriyorlar..kimse çocuğuna kendi baktığı gibi bakamaz..çalışıyorsan çocuk yapmayacaksın yapıyorsunda çalışmayıp evde çocuğuna evine bakacaksın..çalışıp aldıkları maaşın yarısını böyle yerlere kişilere veriyorlar hem kendilerini hem çocuklarını rezil ediyorlar..
gayet pozitif düşüncedeyim..uzmanlarla aynı görüşteyim..bakın siz ne güzel diyosunuz..Burada her gün okuyoruz,maddi imkanı olmadığı için,kendi parasını kazanamadığı için istemediği halde kocalarına dayanan,dayak yiyen kadınları....işte böyle kadınlar çocuk yapmamalı çocuk küçüktür ama derdi büyüktür..zaten o kadar sıkıntıya katlanıyorlar çocuklarını binbir cefayla büyütüyorlar bir gün geliyor o çocuklar çeküp gidiyorlar..elde var 0 a 0..
gayet pozitif düşüncedeyim..uzmanlarla aynı görüşteyim..bakın siz ne güzel diyosunuz..burada her gün okuyoruz,maddi imkanı olmadığı için,kendi parasını kazanamadığı için istemediği halde kocalarına dayanan,dayak yiyen kadınları....işte böyle kadınlar çocuk yapmamalı çocuk küçüktür ama derdi büyüktür..zaten o kadar sıkıntıya katlanıyorlar çocuklarını binbir cefayla büyütüyorlar bir gün geliyor o çocuklar çeküp gidiyorlar..elde var 0 a 0..
Yazıklar olsun ne diyebilirim ki! Gece gece kanım kabardı sinirden.allah belasını versin böylelerinin.arkadaşım keşke şöyle evire çevire bi dövseydin kadını yaa en azından içimiz soğurdu biraz.çocuklar söylüyorlarmış aslında şiddet gördüklerini.neden takip etmediniz?
Adana minik serçe anaokulunda çocuklarım fatma caymazoğlu tarafından şiddete maruz kaldılar
ben eğitim fakültesinde 4 yıl dirsek çürütmüş 10 yıllık sınıf öğretmeniyim ben o çocukları doğurana kadar bu yaşa getirene kadar ne çektim bugün olsan yine yaparım.sen nasıl bir zihniyetsin nasıl bir insansın ki bu olay hakkında böle zevzekçe bir yorum yapabiliyorsun.burda savunmasız 3 yaşındaki iki çocuk insan olmaya layık olmayan biri tarafından dayak yiyorlar sen bana otur çocuğuna bak diyorsun bu ülke senin gibi küçük beyinliler yüzünden bu halde zaten sen kimsin be kreşin çalışanlarından falan mı ya da boşver şunu sorayım sen İNSAN MISIN???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?