Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası adana da kreşte şiddet

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Irazmetin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
51
0
286
Adana
Adana minik serçe anaokulunda çocuklarım fatma caymazoğlu tarafından şiddete maruz kaldılar

Son düzenleme:
video yu buraya ekleyemiyorum ama mayıs ayında tüm ulusal tv ler çıkan adana da özel bir kreş te ikizlere dayak zoruyla yemek yedirildi haberindeki ikizler benim ikiz çocuklarım google yazarsanız çıkar yada face de aliş-gülüş çalışkan olarak aratabilirsiniz.adana minik serçe özel anaokulu öğretmen fatma caymazoğlu.....
adanada kreş arayan varsa bilgisi olsun özel minik serçe anaokulunda gerçekleşti bu olay

kadın çocuklarına bakmalı evin erkeği yani baba çocuklarının evinin nafakası için çalışmalı demiştim tepkiler almıştım..hanımefendiler hem çocuk yaparım hem kariyer diyo doğuruyorlar ya ne olduğu bellisiz bakıcılara yada kreşler veriyorlar..kimse çocuğuna kendi baktığı gibi bakamaz..çalışıyorsan çocuk yapmayacaksın yapıyorsunda çalışmayıp evde çocuğuna evine bakacaksın..çalışıp aldıkları maaşın yarısını böyle yerlere kişilere veriyorlar hem kendilerini hem çocuklarını rezil ediyorlar..

kadın çocuklarına bakmalı evin erkeği yani baba çocuklarının evinin nafakası için çalışmalı demiştim tepkiler almıştım..hanımefendiler hem çocuk yaparım hem kariyer diyo doğuruyorlar ya ne olduğu bellisiz bakıcılara yada kreşler veriyorlar..kimse çocuğuna kendi baktığı gibi bakamaz..çalışıyorsan çocuk yapmayacaksın yapıyorsunda çalışmayıp evde çocuğuna evine bakacaksın..çalışıp aldıkları maaşın yarısını böyle yerlere kişilere veriyorlar hem kendilerini hem çocuklarını rezil ediyorlar..

Ne kadar sığ bir düşünceniz var.Kadının amacı sadece evde oturup çocuk bakmak değil mi?Burada her gün okuyoruz,maddi imkanı olmadığı için,kendi parasını kazanamadığı için istemediği halde kocalarına dayanan,dayak yiyen kadınları.Çalışmak,sadece para kazanmak için değildir.Sosyalleşmek,hayatta birşeyler başarabilmek,bu dünyaya bir nebze de olsa birşeyler katabilmek içindir.Çocuk yapalım,eve kapanalım değil mi?Peki o çocuğa ne katalım?Elbette ki çalışmayı tercih etmeyip,evde çocuğuna kendi bakmayı seçen de vardır.Herkesin kendi hayatı değil mi?Elbette kimse annesi gibi bakamaz.
Ama "çalışıyorsan çocuk yapmayacaksın yapıyorsunda çalışmayıp evde çocuğuna evine bakacaksın" cümlesi cahilce bir cümle olmuş.Bence biraz etrafınıza bakın,çalışan kadınlara bakın.Onların dünyayı nasıl değiştirdiklerine bakın.

Ne kadar sığ bir düşünceniz var.Kadının amacı sadece evde oturup çocuk bakmak değil mi?Burada her gün okuyoruz,maddi imkanı olmadığı için,kendi parasını kazanamadığı için istemediği halde kocalarına dayanan,dayak yiyen kadınları.Çalışmak,sadece para kazanmak için değildir.Sosyalleşmek,hayatta birşeyler başarabilmek,bu dünyaya bir nebze de olsa birşeyler katabilmek içindir.Çocuk yapalım,eve kapanalım değil mi?Peki o çocuğa ne katalım?Elbette ki çalışmayı tercih etmeyip,evde çocuğuna kendi bakmayı seçen de vardır.Herkesin kendi hayatı değil mi?Elbette kimse annesi gibi bakamaz.
Ama "çalışıyorsan çocuk yapmayacaksın yapıyorsunda çalışmayıp evde çocuğuna evine bakacaksın" cümlesi cahilce bir cümle olmuş.Bence biraz etrafınıza bakın,çalışan kadınlara bakın.Onların dünyayı nasıl değiştirdiklerine bakın.

gayet pozitif düşüncedeyim..uzmanlarla aynı görüşteyim..bakın siz ne güzel diyosunuz..Burada her gün okuyoruz,maddi imkanı olmadığı için,kendi parasını kazanamadığı için istemediği halde kocalarına dayanan,dayak yiyen kadınları....işte böyle kadınlar çocuk yapmamalı çocuk küçüktür ama derdi büyüktür..zaten o kadar sıkıntıya katlanıyorlar çocuklarını binbir cefayla büyütüyorlar bir gün geliyor o çocuklar çeküp gidiyorlar..elde var 0 a 0..

gayet pozitif düşüncedeyim..uzmanlarla aynı görüşteyim..bakın siz ne güzel diyosunuz..Burada her gün okuyoruz,maddi imkanı olmadığı için,kendi parasını kazanamadığı için istemediği halde kocalarına dayanan,dayak yiyen kadınları....işte böyle kadınlar çocuk yapmamalı çocuk küçüktür ama derdi büyüktür..zaten o kadar sıkıntıya katlanıyorlar çocuklarını binbir cefayla büyütüyorlar bir gün geliyor o çocuklar çeküp gidiyorlar..elde var 0 a 0..

Valla ben evde oturup çocuk bakın diyen bir uzman görmedim henüz.Herkes kendince haklıdır elbet,kadınlar öyle olacağını bilse zaten doğurmaz.Kimse mutsuz olmak için,kötü muamele görmek için evlenmiyor.Çocuğu bir eşyaymış gibi konuşuyorsunuz,cefa çekiliyor çocuk çekip gidiyor diye. "bir gün geliyor o çocuklar çeküp gidiyorlar" yanlış bir tanımlama.Çocuklar çekip gitmiyor,siz onları hayata faydalı birer evlat olarak yetiştitriyorsunuz,onlar da kendi hayatlarını kurup başka evlatlar yetiştiriyor.

Valla ben evde oturup çocuk bakın diyen bir uzman görmedim henüz.Herkes kendince haklıdır elbet,kadınlar öyle olacağını bilse zaten doğurmaz.Kimse mutsuz olmak için,kötü muamele görmek için evlenmiyor.Çocuğu bir eşyaymış gibi konuşuyorsunuz,cefa çekiliyor çocuk çekip gidiyor diye. "bir gün geliyor o çocuklar çeküp gidiyorlar" yanlış bir tanımlama.Çocuklar çekip gitmiyor,siz onları hayata faydalı birer evlat olarak yetiştitriyorsunuz,onlar da kendi hayatlarını kurup başka evlatlar yetiştiriyor.

zaten bu dünyanın insanı az birde böyleleriyle çoğalsın..

arkadaşım nasıl bir dünyada yaşadığınızı sanıyorsunuz.kadın evde beklesin ,çocuk baksın diyebiliyorsunuz.diğer her şeyi geçtim de hadi evinde oturan kadın kocasINI KAYBEDERSE KİM BAKACAK O KADINLARA VE ÇOCUKLARINA.sudan çıkmış balığa dönmeyecek mi o kadın.sadaka mı isteyecek insanlardan.bunada bir çözümünüz var mı?yoksa yeni koca alsın otursun evinde mi diyeceksiniz.kadın belki her işte çalışmamalı amabaşına birşey geldiğinde kimseye muhtaç olmadan kendine ve çocuklarına bakacak bir işi olmalı bence.

madi imkanı olmayana çocuk yapmasın demekte çok sığ bir düşünce.meseleyi çok kolay çözmüşsünüz.

ben eğitim fakültesinde 4 yıl dirsek çürütmüş 10 yıllık sınıf öğretmeniyim ben o çocukları doğurana kadar bu yaşa getirene kadar ne çektim bugün olsan yine yaparım.sen nasıl bir zihniyetsin nasıl bir insansın ki bu olay hakkında böle zevzekçe bir yorum yapabiliyorsun.burda savunmasız 3 yaşındaki iki çocuk insan olmaya layık olmayan biri tarafından dayak yiyorlar sen bana otur çocuğuna bak diyorsun bu ülke senin gibi küçük beyinliler yüzünden bu halde zaten sen kimsin be kreşin çalışanlarından falan mı ya da boşver şunu sorayım sen İNSAN MISIN???????????

haberi çok net hatırlıyorum.güven işi çok zor gerçekten önemli olan kişilerin vicdanlı olması bende anasınıfı öğretmeniyim nasıl vurabilirim şiddet uygulayabilirim çocuklara .bunu yapanlar nasıl insanlar merak ediyorum....

gayet pozitif düşüncedeyim..uzmanlarla aynı görüşteyim..bakın siz ne güzel diyosunuz..burada her gün okuyoruz,maddi imkanı olmadığı için,kendi parasını kazanamadığı için istemediği halde kocalarına dayanan,dayak yiyen kadınları....işte böyle kadınlar çocuk yapmamalı çocuk küçüktür ama derdi büyüktür..zaten o kadar sıkıntıya katlanıyorlar çocuklarını binbir cefayla büyütüyorlar bir gün geliyor o çocuklar çeküp gidiyorlar..elde var 0 a 0..

pozitif düşünceymiş sen düşünebiliyor musun ki o küçük beyninle.....hangi uzmanmış lan bunu söyliyen senin gibi beyinsizi kim uzman yapmış kimmiş adını versene..sizin gibiler ancak babalarının zoruyla ilk gördükleri adamla evlenmiş her yıl çocuk doğurmuş çocuğunu tv karşısına kelepçelemiş komşusuyla lak lak dedikodu yapan akşam herife iki tas yem koyan sonra küfür hakaret koca dayağı bu devlette sahip çıkar ya size gece de koynuna siz ancak bunu yaşar bunu hakedersiziniz tekrar soruyorum insan mısın??????

Yazıklar olsun ne diyebilirim ki! Gece gece kanım kabardı sinirden.allah belasını versin böylelerinin.arkadaşım keşke şöyle evire çevire bi dövseydin kadını yaa en azından içimiz soğurdu biraz.çocuklar söylüyorlarmış aslında şiddet gördüklerini.neden takip etmediniz?

Yazıklar olsun ne diyebilirim ki! Gece gece kanım kabardı sinirden.allah belasını versin böylelerinin.arkadaşım keşke şöyle evire çevire bi dövseydin kadını yaa en azından içimiz soğurdu biraz.çocuklar söylüyorlarmış aslında şiddet gördüklerini.neden takip etmediniz?

ben neden mi dövnedim çünkü fatma caymazoğlu denen kadın bir can taşıyor ve ben biliyorum bir can dünyaya ne zorluklarla geliyor...
çocuklarımın uyarısını dikkate aldım ve öğretmenle görüştüm ama 3 yaş çocuğunun hayal gücünden bahsetti ki bu doğru ikiz oldukalrı için bide müthiş bir hayalgüçleri var ben asıl oranın sahiplerine çok güvenmiştim torun sahibi kadınlar bizim torunlarımızda burda biz sabahtan akşama kameradan izliyoruz diye güvendim ama bilmedimki vicdansız olduklarını

hımm bi de hamile demek...anne adayı birisinde vicdan merhamet daha fazla olması gerekirken yavrucaklara bu şekilde davranabilmesi:( diyecek kelime bulamıyorum gerçekten...
içim nasıl acıdı anlatamam inanın izlerken.sizi düşünemiyorum bile...
merhamet etmeyene merhamet olunmaz buyurmuş sevgili peygamberimiz.elbet o vicdansız kadında yaptıklarının karşılığını dünya ahiret fazlasıyla ödeyecektir.rabbim yavrularımızı böyle insanlardan korusun...

Adana minik serçe anaokulunda çocuklarım fatma caymazoğlu tarafından şiddete maruz kaldılar

sizden bunların isimlerini yayınladığınız için.
hiç olmazsa diğer aileler uyanık davranır.
o görüntüleri izlediğim zaman bebeğim 1 aylıktı dayanamadım,hüngür hüngür ağladım.

bir de kadınlar çalışmasın diyenler,biz çok meraklıyız sanki.
devlet erkeklerin maaşlarını yüksek tutsun da bizler de en azından ilkokul çağına kadar çocuklarımıza
bakabilelim.
her şeye zam geliyor,maaşlara aynı oranda gelmiyor.iki kişi çalışılmasa geçinmek çok zor.
bunları da göz önüne almak lazım.

size de geçmiş olsun.Allah,yavrularınızın acısını göstermesin.

ben eğitim fakültesinde 4 yıl dirsek çürütmüş 10 yıllık sınıf öğretmeniyim ben o çocukları doğurana kadar bu yaşa getirene kadar ne çektim bugün olsan yine yaparım.sen nasıl bir zihniyetsin nasıl bir insansın ki bu olay hakkında böle zevzekçe bir yorum yapabiliyorsun.burda savunmasız 3 yaşındaki iki çocuk insan olmaya layık olmayan biri tarafından dayak yiyorlar sen bana otur çocuğuna bak diyorsun bu ülke senin gibi küçük beyinliler yüzünden bu halde zaten sen kimsin be kreşin çalışanlarından falan mı ya da boşver şunu sorayım sen İNSAN MISIN???????????

haberi izlediğim zaman çok çok üzüldüm ama buraya yazdığınızı görmemişdim..çok çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın Allahından bulsun fatma hanımda benmde 1 yaşında kızım var malesef seneye kreşe vericem ve çok korkuyorumm

böyle düşünen kadınlarda mı varmış,yazık

Back
X