Adana da tüp bebek merkezleri tavsiyeleriniz

canım senin problem neydi, kaç embrio transfer edildi ve kaçıncı denemendi

ilk denememdi o yüzden 1 tane kondu... probleme gelince 2 ay önce sol tüpüm alındı yani artık şansım %50 artı eşimin morfolojisi sadece %8 ...sonbaharda hareketliliktede düşüklük vardı artık o baya düzeldi doktorlar önemsiz diyor o kadarcığaa...tüp bebekta ne tüp önemli nede morfoloji güya ama tutturamadk işte...

ilk denememdi o yüzden 1 tane kondu... probleme gelince 2 ay önce sol tüpüm alındı yani artık şansım %50 artı eşimin morfolojisi sadece %8 ...sonbaharda hareketliliktede düşüklük vardı artık o baya düzeldi doktorlar önemsiz diyor o kadarcığaa...tüp bebekta ne tüp önemli nede morfoloji güya ama tutturamadk işte...
canım geçmiş olsun inşallah bidahaki denemende olur moralini bozma, 2 nciyi nerde düşünüyorsun karar verdinmi

Son düzenleme:
henüz vermedim ama adanada yaptıracm ikinciyide....şu 1-2 ay kafamdan atmaya çalışıyorum olmuyor gerçi ama.....
inşallah hayırlısı olur hepimiz için, aslında bi süre düşünmemek en iyisi düşüncede olumsuz yönde etkiliyor, canım sende ankada tüptemi yapacaksın

arkadaslar merhaba sayfada yenıyım.esımde azospermı var.ben adana tup bebk merkezıne gıtmeyı dusunuyorum.esım ıcın orda bıze yardımcı olurlarmı..deneyımı olan varmı acaba..

Kaç yıl olmuş ne yaptiniz

Back
X