Adana da Tüp bebek yaptiranlar 2017 2018

nonay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
370
106
123
Diğer
Arkadaslar adana da yeni tedaviye baslayanlar hangi hastaneyi ve doktoru tercih ettiniz

Merhaba Adanada ben aşılamamı Başkentte tüp bebeği de Balcalı hastahanesınde denedim kesinlikle Başkenti tavsiye ederim

Ben de Acıbadem de yaptırdım ama sonuç negatif. Dondurulmuşlarım var tekrar orada yaptıracağım galiba. Şu sıralar normal deniyoruz. Rahim duvarım yeterince kalınlaşmadığı için yumurtalarım toplandı fakat donduruldu. Transfer Geçen aylarda yapıldı fakat sonuç negatif oldu.

Benim 4 denemem baskent hastanesinde ilk yumurtam toplandi bugün3 gun ama ilk iki gün gerçekten cok sıkıntı çektim surekli agri karnimda gaz sancisi ve sisginlikle dolandim önceki tedavimde hic olmadi siz boyle sorunlar yasadiniz mı

Benim 4 denemem baskent hastanesinde ilk yumurtam toplandi bugün3 gun ama ilk iki gün gerçekten cok sıkıntı çektim surekli agri karnimda gaz sancisi ve sisginlikle dolandim önceki tedavimde hic olmadi siz boyle sorunlar yasadiniz mı
Benim de 2. Denemm. Bende çok ağrı yaşadım bu sefer yumurtalar toplandıktan sonra. Kendi kendime ilkini hatırlamaya çalışıyorum. Onda bu kadar ağrı ve şişkinlik olmuşmuydu diye?

Back
X