Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 2018 şubat ve 2018 aralık ayında Tüp bebek yaptırdık malesef ikisi başarısız oldu.hastaneden memnunum.benim embriyolar pek kaliteli değildi ona bağlıyorum
Merhaba ben de Adana Acıbadem de yaptırdım dün 27 yumurta toplandı ama doktorum Gökhan çıragil , bugün aradılar 16 tanesi döllenmiş , inş iyi olur embriyoloyog iyi mi acaba Acıbadem’in
Benim sona 2 tane kaldı malesef o kadar embriyodan yani 5. Güne kalan 2 tane , ikisi de donduruldu Nisan sonu transfer olacak şimdi , Çünkü çok yumurta toplandı ancak daha kendime yeni geldim şuan zayıflamaya çalışıyorum ve sağlıklı şeyler yemeye başladım spora da başladım artık darısı bakalım ne olacak
Hamileyim 3. Ayım doldu çok mutluyum darısı başınıza siz de umutlanın diye yazıyorum bir tanesi tek tuttu ama çok şükür binlerce şükür Gökhan çıragil yaptı bu arada tüp bebeğimi merak edenler için yazıyorum