Bebek İkinci El Adana dan bebek eşyası satan var mı kızlarr ??

AlalaKT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
109
10
48
Hamileliğimin altıncı ayındayım ve maddi durumum çok çok iyi değil. Kızım olacak inşallah, bende önce buradan uygun fiyata bulabildiklerimi alayım diyorum, daha alışverişe başlamadım yani aklınıza gelebilecek her şey lazım :49: bezi ve eczane ürünleri hariç. Artık burayı sık sık takip ederim, şimdiden teşekkürler :46:

Ben Adanadayım üç ay önde hamileliğim elimde olan fazlalardan yardımcı olmaya çalışırım doğumdan sonra

Hamileliğimin altıncı ayındayım ve maddi durumum çok çok iyi değil. Kızım olacak inşallah, bende önce buradan uygun fiyata bulabildiklerimi alayım diyorum, daha alışverişe başlamadım yani aklınıza gelebilecek her şey lazım :49: bezi ve eczane ürünleri hariç. Artık burayı sık sık takip ederim, şimdiden teşekkürler :46:

Canim bendeki kiz urunlerine bir bak istersen begendigin olursa her turlu yardimci olabilirim.benim kiz baharda dogdugu icin cogu elbiselerimiz oylece kaldi.senin bebegine tam ugun gelebilecek urunler.bir bak begenirsen gorusuruz.urunlerim cok temiz leke yirtik vs yok.fiyatinida cok uygun tutuyorum yinede yardimci olurum maksat birinin ihtiyaci gorulsun.sifirdan faksiz ve sifir olan urunlerime bakabilirsin.

ucuz kiyafetlerı var.hedie de olarak birazını verebilirım))))sling;kanguru;bebek taşıma çanta var))meil adresınıze fotorafları gönderebilirım

Teşekkürler kizlar internetimde sknti var hallolur hallolmaz sizinle iletişime gececegim cepten giriyorum bakmasi zor olur.

Back
X