Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serkan beye burun yaptıran kımse yok mu?![]()
merhaba öncelikle geçtiğimiz 2 haftadır burun estetiğiyle alakalı araştırma yapıyorum adana da.. Ameliyat olmaya karar verdim. Bir arkadaşım serkan beye ameliyat oldu ve çok mutlu. burnunu bende sevdim doğal bir burun olmuş, fakat ben görüştüğümde pek fazla elektirk alamadım serkan beyden.. samimi olamadım yani. ersal kayayla görüşmüştüm ve ikisi arasında gidip geliyordum. sonuç olarak 17 marta ameliyat tarihi aldım. ersal kayadan. :) hem samimi hemde bana daha çok güven verdi. ikisinide tavsiye ederim..[/Q
tesekkur ederım bende uzun zamandır arastırma yapıorum tamer seyhan ıle serkan sayılıkan arasında kararsız kadım arkadasının fotolarını ozelden atabılırmısın bana :) senınde sonuclarını bklıorum bi de ucretler hajkında bılgı verebılırmısın ??
arkaadasın amelıyat olalı ne kadar sure oldu herhangı bır sımetrı sorunu sekıl bozuklugu olustumu sonradan tesekkur ederım...
merhaba öncelikle geçtiğimiz 2 haftadır burun estetiğiyle alakalı araştırma yapıyorum adana da.. Ameliyat olmaya karar verdim. Bir arkadaşım serkan beye ameliyat oldu ve çok mutlu. burnunu bende sevdim doğal bir burun olmuş, fakat ben görüştüğümde pek fazla elektirk alamadım serkan beyden.. samimi olamadım yani. ersal kayayla görüşmüştüm ve ikisi arasında gidip geliyordum. sonuç olarak 17 marta ameliyat tarihi aldım. ersal kayadan. :) hem samimi hemde bana daha çok güven verdi. ikisinide tavsiye ederim..
ben serkan sayılıkana oldum bilgi almak isteyenler mesaj atabilir size en ince ayrıntısına kadar bilgi verebilirim arkadaşlar. iyi günler
benim neredeyse 1 yıl oldu ameliyat olduktan sonra nefes alamamaya başladım gece yatarken düşünün yani önceden böyle bi sıkıtım yoktu onu da belirteyim hem de hiç doğal olmadı aman diyim lütfen dikkat edin arkadaşlar doktor çok önemli. ve şöyle bir şeyde var ben bu problemlerimi söyledğimde tepkiyle karşılandım o da var hem psikolojım bozuldu boşuna harcadığım parayla da kaldım. ikinci ameliyatımı olacam en azından bana doğal görünebilecegm bişey bile olsa yeterli ve bu şeklde %50 nefes alarak istesem de yaşayamam zaten. kime olacağıma henüz karar vermedim arkadaşım faruk akmanlara oldu adam acaip doğal ve güzel bi burun yaptı blki ona olabilirim ama artık çok korkuyorum.. allahım yardım eder bana umarım....
Arestra bu bilgiyi verdiğin için gerçekten çok teşekkür ederim ben ne zamandır araştırıyorum serkan beye bu yaz olmayı düşünüyordum herşeyi ayarlanmış durumdaydı yazdıklarını görünce resmen vazgeçtim
merhaba öncelikle geçtiğimiz 2 haftadır burun estetiğiyle alakalı araştırma yapıyorum adana da.. Ameliyat olmaya karar verdim. Bir arkadaşım serkan beye ameliyat oldu ve çok mutlu. burnunu bende sevdim doğal bir burun olmuş, fakat ben görüştüğümde pek fazla elektirk alamadım serkan beyden.. samimi olamadım yani. ersal kayayla görüşmüştüm ve ikisi arasında gidip geliyordum. sonuç olarak 17 marta ameliyat tarihi aldım. ersal kayadan. :) hem samimi hemde bana daha çok güven verdi. ikisinide tavsiye ederim..
ersal kayanın yerini tam olarak tarif edebilirmisin ne kadar ücrette anlaştınız taksit yapıyor mu?
ersal kayanın yerı sular yolunda kasım gülek köprüsünden aşağıya doğru yani gara doğru yürüyeceksin sağ tarafta iş hanı var orda altında çiçekçi karşısında durak var benım 2 arkadasım ona oldu memnunlar herhangı bı sorunları yok bırısı olalı 3 4 yıl oluor bırısıde gecen yaz oldu.hiç bi sıkıntıları yok 2500 oldular ama onlar yakından tanıoo sıze ne der bılemem burunları guzel ama hıç estetık oldukları bellı degıl aşırı doğal ben bıraz fark olsun ıstıorum olunca tabıkı asrı dııl :)
benm erkek arkadaşm olack bi fikrin varmı nasıl olur. burada tamamen bayan arkadaşlar oluyor
olur tabı neden olmasın erkeklerden de war olanlar facede sayfalarda gouorum benım arkadsmn abısıde dusunuoo burnu buyuk oldugu ıcın onemlı olan ıyı bı dr bulabılmek ıstee benm bı arkdsmda 5 yıl once tamer seyhana yaptrmıstı cok memnun ama ıste baska hastalarını bulamadım burda arastrmalara dewam edıorum :)