adana dr SERKAN SAYILIKANa burun estetiği olanlar ????

bende resim koymak istiyoruuummm... bugün burun bantlarım çıkarılalı 3gün oldu.... burnumun kavisi biraz fazla. ucu da baya şiş. yanişiştir umarım. öyle kalmaz hep... şiş olmasına razıyım hiç değilse iner :) ameliyattan önce,ilk çıkarıldığı an ve şimdiki halinin resmini paylaşmak istiyorum toplamda 3 resim olacak. mesaj sayımı doldurmak için copy paste yapıyorum kızlar kusura bakmayın :(

canm fotolarını metakla beklıoruz :)

canm git faruk akmanlarla görüş benim iki arkadaşım ona oldu adam çok doğal yapıyor ve çok iyi bi adam ben ikinciyi ona olacam büyük ihtimalle nefes alamıyorum çıldırmak üzereyim 1 yıl böyle geçti ama artık nefes almak istiyorum insanlar "ay burnun estetik senin" demesin istiyorum :(:50:

canm git faruk akmanlarla görüş benim iki arkadaşım ona oldu adam çok doğal yapıyor ve çok iyi bi adam ben ikinciyi ona olacam büyük ihtimalle nefes alamıyorum çıldırmak üzereyim 1 yıl böyle geçti ama artık nefes almak istiyorum insanlar "ay burnun estetik senin" demesin istiyorum :(:50:

derler inş :) sen ne zaman olacan.olunca resımlerını beklıoruz tamam mı:)

Arkadaşlar ben daha önce de yazdım bir kaç başlığa Serkan beye ameliyat oldum ben 1 yıl önce ama hiç memnun değilim burnumun sol tarafı yukarıda sağ tarafı aşağıda,çok belirgin ödemlerim kaldı burun ucumda,geçecek geçecek dedi durdu ama geçmedi maalesef 2.ameliyatı olman lazım çok küçük bir operasyon dedi geçen hafta tekrar bir operasyon geçirdim dediğine göre şişlik tampon falan olmayacaktı ama bir çıktım resmen yeniden ameliyat olmuşum tampon alçı dikiş hepsi var. :(( onu da kabul ettim ama hala istediğim gibi değil hala simetri sorunu var resmen.Şu an burun ucum çok şiş ama eski ödemler hala yerinde elime geliyor dokununca deliriyorum o yüzden çok mutsuzum. Her şeyin geçeceği vaat edilen ameliyatta çektiğim acıyla ve daha fazla ödemle kaldım sadece. Resmen kendimi salak gibi hissediyorum. benden size tavsiye Serkan beye ameliyat olmayın ben yandım siz yanmayın. Hastanede tanıştığım bir kız Ersal beye ameliyat olmuş onunla konuştum fotoğraflarına baktım nasıl özendim anlatamam. Cemil beyle ya da Ersal beyle görüşün derim ikisinden birine karar verin ama karar sizin sonuçta. Çok fazla soran insan var diye bilgilendirmek istedim ben. sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

merhaba öncelikle geçtiğimiz 2 haftadır burun estetiğiyle alakalı araştırma yapıyorum adana da.. Ameliyat olmaya karar verdim. Bir arkadaşım serkan beye ameliyat oldu ve çok mutlu. burnunu bende sevdim doğal bir burun olmuş, fakat ben görüştüğümde pek fazla elektirk alamadım serkan beyden.. samimi olamadım yani. ersal kayayla görüşmüştüm ve ikisi arasında gidip geliyordum. sonuç olarak 17 marta ameliyat tarihi aldım. ersal kayadan. :) hem samimi hemde bana daha çok güven verdi. ikisinide tavsiye ederim..
SLM ARKADAŞIM COK MERAK ETTIM SEN BURUN AMELIYATINI HANGI DR.YE YAPTIRDIN ACABA WE ŞU PROFIL RESMIN burnunun yeı halı mı

ben serkan sayılıkana oldum bilgi almak isteyenler mesaj atabilir size en ince ayrıntısına kadar bilgi verebilirim arkadaşlar. iyi günler
bana yardımcı olur musun mesajını bekliyorum serkan beyi düsünüyordum fakat burdaki yorumları okuyunca hayal kırıklığına uğradım yardım eder misin

Serkan bey ile Enver bey ameliyatımı yaptı. 3 ay doldu. Sağdan rahat, soldan zor nefes alabiliyorum.
3 gün önce KBB uzmanı Enver beye gittim burnumu temizlesin yine diye. Temizledi ve sola ameliyat ortamında bir müdahalede bulunması gerektiğini söyledi. Önümüzdeki ay serkan beyle randevum var, şikayetim geçmezse bişeyler yapacaklar yine burnuma. 2.nci defa ameliyat olmayayım da. Serkan bey hep ödem dedi şikayetlerimi duyunca. Günah keçisi ÖDEM, sen nelere kadirsin :eğlence:

Back
X