Adana Fal

Kafe mi orasi?Hatira bakan kisinin adi mi?

Kızlar fal baktırmak için ev ev kafe kafe gezmenize gerek yok fincanlı diye bir mobil uygulama var onu indirip canlı canlı video görüntülü bağlantı kurabilirsiniz falcılarla. Ne uğraşıyosunuz ev ev gitmeye

tatlım eğer telefonla baktırcaksan antalya da var bir tane hesap numjarasına parayı yolluyorsun telefonla bakıyorlar neslihan diye bir kadın numarası bu ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Melekler kahvesi var orda bi kadin var sarisin hafif kilolu adi fidandi cay fali bakiyordu mukemmel bakiyor agzimi acik birakmisti kadin ve hic bir detay istemedi benden sadece kendi konustu

Melekler kahvesi var orda bi kadin var sarisin hafif kilolu adi fidandi cay fali bakiyordu mukemmel bakiyor agzimi acik birakmisti kadin ve hic bir detay istemedi benden sadece kendi konustu
Fidan hanımın söylediklerini yaşadınız mı bende hakkında çok iyi yorumlar okudum baktırmayı düşünüyorum

Fidan hanımın söylediklerini yaşadınız mı bende hakkında çok iyi yorumlar okudum baktırmayı düşünüyorum
Evet hepsini birebir yasadim sevgilimin aldatacagini isminin icindeki harflerini bile soyledi dedigi gibi aldatildim ve isminin icinde gercektende o harfler vardir

Evet hepsini birebir yasadim sevgilimin aldatacagini isminin icindeki harflerini bile soyledi dedigi gibi aldatildim ve isminin icinde gercektende o harfler vardir
Verdiği tarihler oldu mu? Bana genel anlamda söyledikleri zamanı var fakat bu hafta için bişeyler söylemişti henüz olmadı

Genel olarak tarihlerde tuttu bende ama tarihten ziyade kesin ve net soyledikleri hep tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…