adana-hatay devlet kadın doğum doktor önerisi lütfen

ainamotzsilypeels

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
105
51
18
merhaba adana-osmaniye-hatay ve civarlarında mümkünse devlet değilse özel önerebileceğiniz hastayla iletişimi iyi olan anlayışla yaklaşan dinleyen doktor önerebilir misiniz lütfen. geçmeyen vajinal enfeksiyonum var 10 farklı doktora gittim 5 dakika muayene edilmiyorum şikayetlerimi söyleyemiyorum. sürekli yanlış tedavilere yönlendiriliyorum. haliyle ne enfeksiyonum bitiyor ne canımın yanması ne de psikolojim kalıyor. kültürlerim negatif ama vajen iltihaplı hep. bir hafta içinde 3 doktora gittim biri rahim ağzında yara var diyor öteki yara yok ama normal de değil diyor öteki de lezyon var ama belli belirsiz diyor çok yoruldum artık sadece ne olduğu belli olsun sadece o kesinleşsin dayanamaz oldum bittim

Ben 2 kere gittim eve bir arkadaşım tavsiye etti bana doktoru Zeki ve becerikli bir doktor diye Osmaniye yeni hayat hastahanesinde Erçin diye bir doktor var araştırın isterseniz, birde benim bilgim Osmaniye de gene Özcan bey var ben gitmedim ama çoğu kişiden duymuştum ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…