Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende arıyorum umarım bu amaliyatı Adana'da olan arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşırlar. Bende sabırsızlıkla bekliyorummerhaba adana da karın germe olacam dr ve fıyat hakkında bılgısı olan varmı devlet hast nıyazı sımdıvar var fıkrı olanlar yazsın lutfen
Canım merhaba, doktor bulabildinmi? Amaliyat oldunmu? Bende önümüzdeki temmuzda bu amaliyatı düşünüyorum. Bilgilendirirsen mutlu olurummerhaba adana da karın germe olacam dr ve fıyat hakkında bılgısı olan varmı devlet hast nıyazı sımdıvar var fıkrı olanlar yazsın lutfen
Amaliyat oldum canım bir hafta oldu. Sen?adanalı hanımlar nerdesiniz
çoook geçmiş olsun çok sevindim nasılsın ne kadar oldu ameliyat olalıAmaliyat oldum canım bir hafta oldu. Sen?
Teşekkürler bir hafta olduçoook geçmiş olsun çok sevindim nasılsın ne kadar oldu ameliyat olalı
Sen oldunmu?heyecanlandım ayol bir hafta demişsin zaten nerede kime oldun
Belki biliyorsundur geçen yaz meme amaliyatı olmuştum aynı doktora oldum karın germe Amaliyatımıdeli gibi istiyorum ama olmadım hala dr konusunda kararsızım
Canım tam karın germe, tüm bacak iç dış bileğe kadar. Basenler, Sırt ve gıdı lipo oldumyağ alındı mı sadece germe mi yapıldı dr ve fiyat bilgisini burdan paylaşmak istemiyorsan mesaj atmanı rica ediyorum
Benim doktorum Prof.Dr. Erol kesiktaş ayrıca kendisi Çukurova üniversitesinde öğretim üyesi. Kendisiyle görüş istersen. En azından fikir edinmiş olursunsüper iyileşme sürecin nasıl ağrın varmı hala ben bacak dolgusuda istiyorum bacaklarım çok ince bi dr la görüştüm zaten bacak için gitmiştim ben yapmam dedi karın yağlarını alalaım biraz popoyu dolduralım mini germe yapalım dedi
ben o kadar yağ alınmışken biraz diz aşağısını doldurtmak istiyorum
Can'ım ücreti söylemesem iyi olur. Hayır özel hastanede oldunne kadara yaptırdığını söyleyebilir misin üniversitede mi yaptı ameliyatı