adana karın germe

Serom2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
22
4
86
merhaba adana da karın germe olacam dr ve fıyat hakkında bılgısı olan varmı devlet hast nıyazı sımdıvar var fıkrı olanlar yazsın lutfen

merhaba adana da karın germe olacam dr ve fıyat hakkında bılgısı olan varmı devlet hast nıyazı sımdıvar var fıkrı olanlar yazsın lutfen
Bende arıyorum umarım bu amaliyatı Adana'da olan arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşırlar. Bende sabırsızlıkla bekliyorum

Canım merhaba, doktor bulabildinmi? Amaliyat oldunmu? Bende önümüzdeki temmuzda bu amaliyatı düşünüyorum. Bilgilendirirsen mutlu olurum

süper iyileşme sürecin nasıl ağrın varmı hala ben bacak dolgusuda istiyorum bacaklarım çok ince bi dr la görüştüm zaten bacak için gitmiştim ben yapmam dedi karın yağlarını alalaım biraz popoyu dolduralım mini germe yapalım dedi
ben o kadar yağ alınmışken biraz diz aşağısını doldurtmak istiyorum

süper iyileşme sürecin nasıl ağrın varmı hala ben bacak dolgusuda istiyorum bacaklarım çok ince bi dr la görüştüm zaten bacak için gitmiştim ben yapmam dedi karın yağlarını alalaım biraz popoyu dolduralım mini germe yapalım dedi
ben o kadar yağ alınmışken biraz diz aşağısını doldurtmak istiyorum
Benim doktorum Prof.Dr. Erol kesiktaş ayrıca kendisi Çukurova üniversitesinde öğretim üyesi. Kendisiyle görüş istersen. En azından fikir edinmiş olursun

Selam hanımlar Cfaa sanıyorum yazın olmuştun ameliyatını sonuçtan memnunmuşum adanadayım bende hala doktor kararına varamadım. Eğer aklıma yarmazsa İstanbul'a gitmeyi planlıyorum

Benim iki hafta önce niyazi şimdivar yaptı ameliyatımı mini karın germe ve laser lipo oldum,ağrım çok olmadı ameliyattan yarım saat sonra ayaktaydım.nekahat dönemi ağrısız ve rahat.ama hala şişim yarın kontrolüm var.dr um 4-6 ay sonra kesin görüntüye kavuşacağımı söylüyor.laserle yağ hücreleri patlatılmış çekebildiklerini çekmişler geri kalanı vücut kendisi atacakmış.henüz ödemde gitmedi 2 hafta oldu 1 ayda ödem geçecekmiş bekliyorum

Back
X