Tüp Bebek Merkezleri Adana Kışla Başkent mi Ankada mı?

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve bebişimiz olmadı. Artık bir yerlerden başlamak istiyorum. Sizce Ankada mı yoksa Başkent hastanesi mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve bebişimiz olmadı. Artık bir yerlerden başlamak istiyorum. Sizce Ankada mı yoksa Başkent hastanesi mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

başkent ünv. tavsiye ederim.deneyimlemedim şöyle izah edeyim size bende yaptırcam turan çetin ve adana kışla başkent arasında kaldım adanada jinekolog olan bir abime danıştım cihazlar olarak bana başkenti önerdi randevuyu hemen alamıyorsun ama ben ancak 23 hazirana buldum ama profa aldım esra bulgan kılıçdağ a ayrıca bir kaç sayfa gezersen başkentte yaptıran arkadaşlar mevcut sana aha ii yardımı olurlar

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben de Esra hanım için aradım ama Temmuz ayına randevu veriyorlar. Artık randevumu alıp beklerim. Bakarsınız bu arada kendiliğinden oluverir :)

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben de Esra hanım için aradım ama Temmuz ayına randevu veriyorlar. Artık randevumu alıp beklerim. Bakarsınız bu arada kendiliğinden oluverir :)

malesef randevular çok geçe veriliyor :( amin inşallah diyelim :)

Benim randevumu da öne aldılar :) 24 Haziranda ordayım. Hayırlısı diyelim artık ikimiz ve diğer tüm bebek isteyenler için.

Back
X