canım sağol iyi dileklerin dualrın için ben ankada ile daha önce ve bu yıl ocak ayında görüştüm ama orasıda benim içime sinmedi bana dr gökhan bey embiryoları donduracağız dedi benim zaten 1 tane embiryom oluyor yada olmuyor dedim olsun risk alacağız dedi ne gerek var dedim çözülürken bozulabilir dedim kısmet dedi aklım karıştı birde biz önce görüştük bana 800 tl fiyat demişlerdi (raporlu) bende bir süre gidemedim eşim sağlık sorunalrı vardı gittik fiyat için 1500 tl dediler (tam em,iin değilim 1800 de olabilir )aynı gün kk den bir arkadaşta oaradaydı ona 800 tl demişler bende nasıl böyle bir şey olabilir dedim dün bana 800 tl deyip bu gün böyle diyorsunuz ayrıca az önce buradan çıkan arkadaşıma neden 800 tl derken bana yüksek rakam söylüyorsunuz dedim sorumlu bayan peki sizinkide öle olasun dedi 800 tl anlaşalım dedi yani aklımkarıştı ben ilk 2 deneme turan çetinde yaptım biliyorum orayı aklımda şimdlik orası var bana oldukça pozitif davrandılar NASIL Kİ TÜP BEBEKTE GEBELİĞİN GARANTİSİ YOKSA GEBE KALMAYACAKSIN DİYE BİR ŞEYDE YOKTUR ŞANSIN DÜŞÜK OLABİLİR AMA HER ŞEY ALLAHIN ELİN ELİNDE DEDİ TURAN HOCA aslında acı bademlede görüştüm ama ben sıkıntılı bir has olduğum için benimle uğraşmak istemedi acı badem zaten yeteri kadar denemeişsin bırak artık dedi ilaki deneyeceğim dersen gel ama bence gerek yok dedi