Adana ortadoğu hastanesinde doğum yapanlar yada yapmayi dusunenler

Bzcmrv

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
29
11
18
35
Herkese merhaba. 24 haftalik hamileyim ailem adana da ben ankara da yasiyorum. Ayrintili usg zamanimiz geldiginde adana'daydim ve ortadogu hastanesinde Ali Şakrak beye gittim. Cok memnum kaldim. Ankarada ki doktorum bana ozel numarasini vermzken ali bey ozel numarasini verip istedigim zaman arayabilecegimi soyledi. Ilgi ve alakadan memnun kalinca adana da dogum yapmaya karar verdim. Ortadogu hastanesinde dogum yapanlarin tecrubesine ihtiyacim var. Memnun kaldiniz mi ? Herhangi bi skntiyla karsilastiniz mi ?

merhaba canım. ben yapmadım ama bir tanıdığım ortadoğuda doğum yaptı ve memnun kaldı bir sorunla da karşılaşmadı. Ortadoğu hastanesini genel olarak beğeniyorum. Umarım bir sorun yaşamazsın..

Tabii ki haklısın canım. Umarım sorun yaşamazsın. Hastane iyi bir hastane.. oğlumu hep oraya götürürüm mesela.. ama dediğim gibi doğumu orada yapmadığımdan bilemiyorum.. genel olarak iyi.. ankaradan gelip gitmen zor olmayacaksa ailen de buradaysa ve doktorunu beğendiysen sorun yok. Doktor önemli çünkü her an ulaşabilmeli insan. İnşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…