Adana Ortadogu Hastanesinde muayene olan yada dogum yapan varmi?

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
merhaba arkadaslar.2,5 aylik hamileyim hamilelik oncesindede su zamana kadarda muayenemi ortadogu.hastanesinde oldum.ama dogum icin iyi olmadigni odalarin yetersiz oldugnu vs duydum.siz veya yakininiz orda dogum yaptiysaniz fikir verebilirmisiniz ?

Canım ben 2,5 sene önce orada doğum yaptım şimdi 8 haftalık hamileyim yine oraya gidiyorum ben hastaneden çok doktorum için oraya gidiyorum çok aşırı lüks değildi ama hastaneden de memnundum doktorunuz kim?

Canım ben 2,5 sene önce orada doğum yaptım şimdi 8 haftalık hamileyim yine oraya gidiyorum ben hastaneden çok doktorum için oraya gidiyorum çok aşırı lüks değildi ama hastaneden de memnundum doktorunuz kim?
ben hicran girise gidiyorum.siz ?
acikcasi korkuttular yetersiz bir hastane dediler metroya git diyen oldu .ama sosyal medyada arastirdigim.kadariyla.metrodan cok.sikayetci var.o yuzden ortadoguya devam etme karari aldim.

Benim arkadaşım kontrole oraya gidiyordu.doğumu da orada yaptı çok memnun.hatta doktoruyla arkadaş olmus.dr levent mis adı soyadını hatırlamıyorum.yaşlı biri.şimdi 2.hamile yine aynı doktora gidiyor

sagolun .ilk dogumum olacagi icin arastirayim dedim hala.devam.ediyorum ortadoguya : )

Back
X