Adana rahim filmi

Gittim ama bır sorunu gözükmüyor esımde de sorun yok . 3.1 mm varıkosel çıktı ama sperm sayısı hareketlılıgı çok ıyı durumda olduğu ıcın gebelıge sorun yaratmazmış ben bi yumurtalık rezervıme baktırmadım bır de rahım fılmı . Bugün adet oldum . Yumurtlama günümde yumurtamın boyunu öğrenmek ıcın gıtmeyı düşünüyorum . Aynı zamanda rezervıme baktırcam. Eğer onda da sorun yoksa gelecek ay rahım fılmı düşünüyorum
FSH nasıl peki benim hormon testimde FSH dan dolayı direkt tüp bebk demişti doktor

FSH nasıl peki benim hormon testimde FSH dan dolayı direkt tüp bebk demişti doktor
Mayıs ayı 4.68
Ağustos 9.87
2 kere yaptırdım canım . Fsh ne anlaşma gelıyor . Bıde bana neden amh yapılmadı acaba hıc devlet hastahanesınde . Ben bunu sonra dan ogrendıgım ıcın soramadım . Dıger testlerıme çok ıyı demıstı

Mayıs ayı 4.68
Ağustos 9.87
2 kere yaptırdım canım . Fsh ne anlaşma gelıyor . Bıde bana neden amh yapılmadı acaba hıc devlet hastahanesınde . Ben bunu sonra dan ogrendıgım ıcın soramadım . Dıger testlerıme çok ıyı demıstı
Amh her yerde bakılmıyor şehir hastanesinde bakılıyor bildiğim devlet olarak

Mayıs ayı 4.68
Ağustos 9.87
Benim FSH 17 ydi .10 ve altında olması gerek normalde doğurganlık için . yumurta rezervi azalmışsa beyin daha çok uyarı verir ve FSH yükselir bu yüzden bakılmadı gerek. Amh yumurta rezervini FSH ta o rezervin ne kadar zor çalıştırıldığını gösterir

Benim FSH 17 ydi .10 ve altında olması gerek normalde doğurganlık için . yumurta rezervi azalmışsa beyin daha çok uyarı verir ve FSH yükselir bu yüzden bakılmadı gerek. Amh yumurta rezervini FSH ta o rezervin ne kadar zor çalıştırıldığını gösterir
Benımkınde sorun yok acaba rezervımde sıkıntı olma ıhtımalı var mıdır

Back
X