Adana ve Mersin'de Burun Estetiğiii

kamelyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
138
16
48
İstanbul
Adana ve Mersin'de burun estetiği için öneride bulunabilir misinizzz lütfen, benim bu ay içinde burun ameliyatımı yaptırmış olmam gerekiyoo :(

Son düzenleme:
arkadaşlar şu an için aklımda Dr Ersal Kaya var, bo doktor hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ya of :( Ya da başka bi doktor önericeek olan bi kişi bile yok mu

arkadaşlar şu an için aklımda Dr Ersal Kaya var, bo doktor hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ya of :( Ya da başka bi doktor önericeek olan bi kişi bile yok mu

ben iyi olduğunu duydum ama sonucunu hiç görmedimm bu doktorum muayenesi istasyonun karşısındaydı sanırsam adanaya gittimde görmüştüm yada karıştırıyor da olabilirim adresi ama orada bir estetikçi gördüm :D

ben iyi olduğunu duydum ama sonucunu hiç görmedimm bu doktorum muayenesi istasyonun karşısındaydı sanırsam adanaya gittimde görmüştüm yada karıştırıyor da olabilirim adresi ama orada bir estetikçi gördüm :D

hahaha, sağol canım en azından bu doktorun var olduğunu gerçeğe kavuşturduk :d

slm arkadaşlar peki ne kadara mal oldu ameliyat masrafları? aynı zamanda tarsus tan adanaya giden beyhan adında bi cerrah var onunda yaptığı estetikleri beğendiklerini söylüyolar..

naptınız kamelya hn. ameliyat oldunuz mu? ben de adanadayım düşünüyorum, olduysan tecrübeni paylaşabilrmsin?

Back
X