• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana veya Osmaniye'de Düğün Fotoğrafçısı arıyorum. Bu benim en önemsediğim konu!

She_ydosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
28
0
86
Denizli
Bu, Yeni Evleneceklerin Sohbet Alanı kısmında açtığım bir başlık aslında, sanırım doğru yer burasıydı. Aynen alıntılıyorum. Acil yardım bekliyorum! :)

"Selam kızlar,

13 Ekim 2013, Osmaniye.

Düğün bilgim kısaca böyle. :) Ben Denizlili'yim ve nişanlımın memleketi olan Osmaniye'de gezme ve ziyaret amacı dışında hiç bulunmadım. Nerede ne var bilmem. Şehrin yabancısıyım.

Öte yandan düğünümle ilgili en önem verdiğim şey, fotoğraf! Her şey sıradan olabilir, birçok şeyden ödün verebilirim ama müthiş fotoğraflarım olsun istiyorum. Çünkü -kısmet olur da o günleri yaşarsam- torunlarıma kadar gösterebileceğim tek şey fotoğraflar. Profesyonel ve işini seven biri olmalı benim fotoğrafçım. Biraz sohbetle beni tanımalı, tarzımı anlamalı ve yaratıcı olmalı. Turist fotoğrafı gibi poz verdiğimiz belli olmamalı mesela. Hafif salaş, biraz eğlenceli, çok az da romantik; ama doğal fotoğrafların hayalini kuruyorum. Çok mu şey istiyorum? :)

Evet, çok şey istiyorum. Çünkü -sadece internetten araştırabildiğimi düşünürsek- Osmaniye'de böyle bir fotoğrafçı bulamadım. Adana'da birkaç isim var, ama yine de bir şeyler eksik sanki. Oysa ben Adana'dan pek bi' umutluydum.

Demem o ki kızlar, fotoğraf konusunda aşırı huysuz bu gelin adayının size ihtiyacı var. Sıradışı ama anlamlı dış mekan fotoğrafları çekecek bi profesyonele ihtiyacım var.

Hadi bi' el atıverin şu duruma. :)"

Son düzenleme:
eğer düğününüz yazın olsaydı ben çekerdim.Ankara da yaşıyorum ama Adanalı olduğum için Adana da yaptım hep çekimlerimi.Osmaniye de çok yakın ama dediğiniz tarihten 2 hafta sonra doğumum var o yüzden yardımcı olamam :( Dilek Eşiyok bence Adana'nın en iyisi tavsiye ederim

önerilim cok uygun fıyata ıyı kalite 35*65 album 2 adet cep 1 adet poster ben 500 tl yaptırdım

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer düğününüz yazın olsaydı ben çekerdim.Ankara da yaşıyorum ama Adanalı olduğum için Adana da yaptım hep çekimlerimi.Osmaniye de çok yakın ama dediğiniz tarihten 2 hafta sonra doğumum var o yüzden yardımcı olamam :( Dilek Eşiyok bence Adana'nın en iyisi tavsiye ederim

Doğumunuz kolayca ve sağlıkla geçer inşallah. :)

Dilek Eşiyok'un fotoğraflarına baktım az önce, gerçekten güzel kareler var.

İstanbul'dan bir iki fotoğrafçıyla görüşüyorum, cidden çok profesyoneller ama onun da zorlukları malum... Nihayetinde bi' şehirden bi' şehire gelecekler.

Dilek Eşiyok'la da görüşeceğim.

Gerçekten iyi geldi bu. :) Teşekkür ederim.^^

önerilim cok uygun fıyata ıyı kalite 35*65 album 2 adet cep 1 adet poster ben 500 tl yaptırdım

Selçuk Bilgin'i biraz araştırmıştım daha önce. Ama benim hayal ettiğm tarzda kareler göremedim onun arşivinde. :( Ben biraz masalsı isteklere sahibim. İyi kalite olmalı ama Selçuk Bilgin'in çekim yaptığı gibi canlı canlı renkler olmamalı. Renk oyunları olmalı fotoğrafta. Şu Vintage diye tabir edilen fotoğraflar gibi mesela.

Tabii yine de görüşeceğim kendisiyle. Belki çiftin isteğine göre şekil veriyordur fotoğraflara.

Öneriniz için çok teşekkür ederim. :)

bence gorusun emın olun memnun kalırsının selcuk bey musterının ıstegıne gore yapıyor

Selçuk Bilgin'i biraz araştırmıştım daha önce. Ama benim hayal ettiğm tarzda kareler göremedim onun arşivinde. :( Ben biraz masalsı isteklere sahibim. İyi kalite olmalı ama Selçuk Bilgin'in çekim yaptığı gibi canlı canlı renkler olmamalı. Renk oyunları olmalı fotoğrafta. Şu Vintage diye tabir edilen fotoğraflar gibi mesela.

Tabii yine de görüşeceğim kendisiyle. Belki çiftin isteğine göre şekil veriyordur fotoğraflara.

Öneriniz için çok teşekkür ederim. :)

bakabılırısınız $selin4.webp$rb31b.webp$b3nb.webpEki Görüntüle 712226 $4.webp$46 kopya.webp$kapak kopya.webp

bence gorusun emın olun memnun kalırsının selcuk bey musterının ıstegıne gore yapıyor

Benim istediğim fotoğrafları xkalpy'den bulabilirsiniz. Bence görüp göreceğim en güzel fotoğrafları onlar çekiyorlar ama malesef benim düğün günümde başka çekimleri varmış. :( Bu yüzden kara kara düşünür haldeyim. Ve bu yüzden bana hitap eden fotoğraflar bulmakta zorlanıyorum. :( xkalpy com'a bakarsanız, anlayacaksınız istediğim fotoğraf çalışmalarını.

Ama dediğim gibi, gösterdikleriniz benim istediğim tarzda olmasa da Selçuk Bey'le de görüşeceğim mutlaka.

İlginiz için çok teşekkür ederim. :)

Bulabildiniz mi acaba birlikte çalışabileceğiniz ismi?Ben de antakya da düğün fotoğrafçısı arıyorum.Adana ya da çevresi olursa belki aynı isimle çalışabilirim diye düşündüm çünkü ben de sizin gibi fotoğraf konusunda titizim.

Back
X