Saç Şekillendiriciler Adana'a brazilya fön vb. yaptıranlar !!!

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
çalışıyorum,küçük çocuğum var
sabahları işe giderken kahvaltımı zor yapıyorum ve saçlarıma hiç zaman kalmıyor :(
çocuk yokken kuaföre gitmek te sorun olmuyordu ama şimdi ...

uzun lafın kısası brezilya fönünü araştırıyorum ama ben Adana'dayım
bildiğim biri yok yaptıran veya yapan
yaptırmayı düşünüyorum burda yaptran tecrübesi olan varsa bilgisini rica edecem

canım adana da özal da bir kuaför var ben fön çektirmeye geçiyorum sadece bazen de kesim:) yani nasıldır nedir çok bilmiyorum..ama sormuştum brezilya yapıyor musunuz diye yapıyoruz demişti..
bende adana da bu konuda tecrübeli cidden işini iyi yapan bir kuaför olabileceği fikri olmuyor niyeyse:(

hayatım daha kımse bılmezken hatayda adana da yapılıyodu brezılya fönü. adananın unlu kuaförleri var onlar mutlaka yapıyodur şimdi dıyeceksın onlar çok pahalı yapıyor ama adamların yaptıklarının arkasında duruyr serumu bakımı cartı curtu herşeyıyle ılgılenıyolar ama dersen ki ben daha ucuza yaptırmak ıstıyorum o zaman özalda yapan çok kuaför var gidip sorsan bulursun hangı urünle yaptıklarını mutlaka takıp et ama bıraz bekle havalar çok sıcak şuan yapılan fön adananın nemınden fıs dıye söner... eylulde felan yaptır bılıyosunki saçını 4 gun yıkamayacaksın buna şuan dayanamazsın emınımkı... ıstersen evde kendınde yapabılırsın http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...si-yapmanin-incelikleri-265.html#post19949538 bize katılabılırsın mesela.....

hayatım daha kımse bılmezken hatayda adana da yapılıyodu brezılya fönü. adananın unlu kuaförleri var onlar mutlaka yapıyodur şimdi dıyeceksın onlar çok pahalı yapıyor ama adamların yaptıklarının arkasında duruyr serumu bakımı cartı curtu herşeyıyle ılgılenıyolar ama dersen ki ben daha ucuza yaptırmak ıstıyorum o zaman özalda yapan çok kuaför var gidip sorsan bulursun hangı urünle yaptıklarını mutlaka takıp et ama bıraz bekle havalar çok sıcak şuan yapılan fön adananın nemınden fıs dıye söner... eylulde felan yaptır bılıyosunki saçını 4 gun yıkamayacaksın buna şuan dayanamazsın emınımkı... ıstersen evde kendınde yapabılırsın http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...si-yapmanin-incelikleri-265.html#post19949538 bize katılabılırsın mesela.....

saol canım bilgin için. yok adam gibi yapan birisi arıyorum öyle her yapana gitmek doğru değil tabiki
pahalı olsun ama adam gibi yapsınlar isterim
verdiğin topiğe göz atacam ama evde yapabilirmiyizki beceremem gibi geliyor

Canım adanada ilhan kul kuaför var
madonun arkasında upgrade mağazasının üstünde

çok özenli ve bilinçli yapıyor,250TL çok da fahiş değil:87:

ben de yaptıracam ama en azından 1 ay daha geçsin diyorum yazın hele hele Adana Mersinde pek de verimli olmaz sanıyorum

Canım bende adanada gülbahçe sitesinde bi kuaföre yaptırdım adını hatırlayamadım şimdi ama kerestesa marka ile yaptılar 300tl ama çok memnun kaldım nerdeyse 2 yıl etkisi devam etti diyebilirim tabi ürünlerinide aldım sonrası için keratin yağı şampuan falan ama sadece yağ alsan olur şampuan dalin kullan ben öyle yaptım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X