Adanada doğum yapan arkadaşlar hastane ve doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var

doğum yapmadım ama bende 5 haftalık hamileyim universal hastanesine gidiyorum
emel akman doktorum şimdilik memnunum devlete gitmeyi düşünmüyorum
muayene ücreti 25 tl ama doğum ücretini daha konuşmadım :34:

bende üniversalde muzaffer şengül ziyapaşada bayram bukan can hastanesinde bülent kavukluya gittim.ama hangisi olacağına karar veremedim:1:

bayrambukanla ilgili burada kötü bir iki şey duymuştum o yüzden ben cesaret edemedim
can hastanesine bende gitmiştim ama pek sevmedim yaa
orada güvenip doğum yapamam gibi geliyo
unversal bana daha güvenli geldi :34:
kalp atışlarını duymuşsundur o zaman sen
benim randevum 24 kasımda bakalım hayırlısı ile :7:

banada üniversal olacakmış gibi geliyor.benim altı haftalıkkken kanamam oldu.allah kimseye yasatmasın.:50:belkide ondan bu kadar pimpirikliyim. buarada bayram bukan hakkında ne duydun.

banada üniversal olacakmış gibi geliyor.benim altı haftalıkkken kanamam oldu.allah kimseye yasatmasın.:50:belkide ondan bu kadar pimpirikliyim. buarada bayram bukan hakkında ne duydun.

burda yazmıştı bi arkadaş 3 lü test yapmış ve anormal görünüyor demiş yaşanan korku acı :31:
başka bir doktor herşey yolunda demiş ve normal olmuş
bide pek bişey anlatmıyormuş

bayram bey bana 5 haftalıkken gittim sana progesteron başlayalım dedi.altı haftalıkken kanamam oldu gittim en iyisi sana progesteron başlayalım dedi.yedi haftalıkken gittim sana yeni bi ilaç başlayacam dedi reçeteye yazdığı ilaç yine progesterondu.:53:kayıt filan tuttuğu yok.

bayram bey bana 5 haftalıkken gittim sana progesteron başlayalım dedi.altı haftalıkken kanamam oldu gittim en iyisi sana progesteron başlayalım dedi.yedi haftalıkken gittim sana yeni bi ilaç başlayacam dedi reçeteye yazdığı ilaç yine progesterondu.:53:kayıt filan tuttuğu yok.

ayy ne diyim gülesim geldi valla ağlancak halimize :9:

bende yaklaşık 5 aydır bayram bukan'a gidiyorum.herhangi bi sorunla karşılaşmadım.gayet ilgili davranıyor.doğumuda ziyapaşada yapmak istiyorum:49:

Back
X