Adanada doğum yapan arkadaşlar hastane ve doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var

doğum yapmadım ama bende 5 haftalık hamileyim universal hastanesine gidiyorum
emel akman doktorum şimdilik memnunum devlete gitmeyi düşünmüyorum
muayene ücreti 25 tl ama doğum ücretini daha konuşmadım

bende üniversalde muzaffer şengül ziyapaşada bayram bukan can hastanesinde bülent kavukluya gittim.ama hangisi olacağına karar veremedim

bayrambukanla ilgili burada kötü bir iki şey duymuştum o yüzden ben cesaret edemedim
can hastanesine bende gitmiştim ama pek sevmedim yaa
orada güvenip doğum yapamam gibi geliyo
unversal bana daha güvenli geldi
kalp atışlarını duymuşsundur o zaman sen
benim randevum 24 kasımda bakalım hayırlısı ile

banada üniversal olacakmış gibi geliyor.benim altı haftalıkkken kanamam oldu.allah kimseye yasatmasın.belkide ondan bu kadar pimpirikliyim. buarada bayram bukan hakkında ne duydun.

banada üniversal olacakmış gibi geliyor.benim altı haftalıkkken kanamam oldu.allah kimseye yasatmasın.belkide ondan bu kadar pimpirikliyim. buarada bayram bukan hakkında ne duydun.

burda yazmıştı bi arkadaş 3 lü test yapmış ve anormal görünüyor demiş yaşanan korku acı
başka bir doktor herşey yolunda demiş ve normal olmuş
bide pek bişey anlatmıyormuş

bayram bey bana 5 haftalıkken gittim sana progesteron başlayalım dedi.altı haftalıkken kanamam oldu gittim en iyisi sana progesteron başlayalım dedi.yedi haftalıkken gittim sana yeni bi ilaç başlayacam dedi reçeteye yazdığı ilaç yine progesterondu.kayıt filan tuttuğu yok.

ayy ne diyim gülesim geldi valla ağlancak halimize

bende yaklaşık 5 aydır bayram bukan'a gidiyorum.herhangi bi sorunla karşılaşmadım.gayet ilgili davranıyor.doğumuda ziyapaşada yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…