B BOSS Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2009 22 0 86 41 Adana 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BOSS #1 arkadaslar adana da ahmet cemil dalaya amelıyat olan varmı nasıl bır doktur fıyatı yuksek dıgerlerıne gore ama ıyıse farketmez yardım edersenız sevınırım
arkadaslar adana da ahmet cemil dalaya amelıyat olan varmı nasıl bır doktur fıyatı yuksek dıgerlerıne gore ama ıyıse farketmez yardım edersenız sevınırım
kucukask Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2009 391 0 0 Adana 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BOSS #2 hiç bir bilgim yok canım bende adanada oldum ama duymadım bu ismi
E EU1 Ziyaretçi 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BOSS #3 canım bence başlığı yanlış yere açmışsın doktorlar bölümü var oraya açarsan sana daha çok yardımcı olurdu a.s.
canım bence başlığı yanlış yere açmışsın doktorlar bölümü var oraya açarsan sana daha çok yardımcı olurdu a.s.
B BOSS Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2009 22 0 86 41 Adana 8 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi BOSS #4 Yanlıs mı bılmıyorum ama adanada en karıyerlı plastık cerrah bu ve kımse hakkında hala yorum yapmıs deĞıl bılgı edınemıyorum
Yanlıs mı bılmıyorum ama adanada en karıyerlı plastık cerrah bu ve kımse hakkında hala yorum yapmıs deĞıl bılgı edınemıyorum