- Konu Sahibi umutbizimolsun
arkadaşlar ağustosta tüp bebeğe başlıcaz neresi iyidir bildiğiniz duyudğunuz bi şey varsa paylaşırsanız sevınırım başkenti duydum ama emin olamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba cnm ben çok araştırdım en iyisi başkent dediler geçen cuma orda transferimi yaptırdım p.tesi de sonucumu alcam hayırlısıysa diğer merkezleri bilmiyorum ama başkent in ücreti ilk denemede 2,500 tl
ben adanada adana ankara tüpbebek merkezinde yaptırdım şuanda bebeğim olmadı onu kaybettim ama merkezden çok memnunum istersen orayla bir görüş kolay gelsin allah hepimizin gölündekini nasip etsin
iki tanıdığımda başkentte yaptırdılar ve hamile kaldılar.
canım bız doğu görevimizi yapıoruz ve yazın ızne gelıcez memlekete ama nasıl sığdırıcaz bılmıorum hadı benım tatıl uzun kalırım aılemın yanında ama esımın gelıp sperm vermesı gerekıo... bide 2500 az geldı bana yaa kıslar emınmısınız raporsuz ilk deneme cok ıyyı fıyat ozaman yaa
ilaçlar hariç fiyat bu.
bende adanada merkez bakıyorum ama aşılama için. ilk aşılamamı başkentte yaptırdım. başkent hastane olması tahlilleri orada yaptırıyor olman dolaysııyla iyi oluyor. ama muayene sistemi beni rahatsız etti. ben 2 defa birebir randevutya gittim bir bülent beyle sonrada tayfun beyle öyle olduğu zaman çok ilgililer ama tedaviye başlayınca hangi doktora denk geleceğin belli olmuyor ve muayeneye birkaç kişi birden alıyorlar, biri hazırlanırken biri muayene oluyor. birde dr seni muayene ediyor çıkıyorsun hemşireler bilgilendiriyor şunu yap şunu kullan falan diye. bunlar ve her seferinde farklı dr a denk gelmek huzursuz etti beni. 2.aşılama yaptıracağım ama başkent konusunda karasızım.
haklısın canımm bende oyle ıstemem ama mecbur sanırım en ıyısı baskentmıs ama bız ılk olarak cunayt evrukeyı dudyuk ıyı dıye ona muayene olucaz sans var derse bı kez asılamada deneyebılrıız..drlar bekleyın dıyo bıze amelıyat 1 yıldan sonra duzelme oluomus 7 ay olacak bıze..bızım sabrımızı yok 1 yıldır korunmuyoruz her ay husran evlılık hayatınıda olumsuz etkılıo bıran once olsun ıstıorum bende..senın ıcınde hayırlısı olsun canımm tutar ınsallh