dolphins gelecegi görebilsem Kayıtlı Üye 5 Haziran 2008 270 0 96 Diğer 13 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dolphins #1 kızlar adanada epidural normal doğum yapan varmı aramızda varsa nerede yaptınız yada yapmayı dusunuyorsunuz?
kızlar adanada epidural normal doğum yapan varmı aramızda varsa nerede yaptınız yada yapmayı dusunuyorsunuz?
ilknurgk Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2010 245 2 66 Adana 17 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dolphins #2 dolphins .!.: kızlar adanada epidural normal doğum yapan varmı aramızda varsa nerede yaptınız yada yapmayı dusunuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... bende epidural normal doğum istiyorum,doğumu ziyapaşa kadın doğum hastanesinde yapmayı düşünüyorum
dolphins .!.: kızlar adanada epidural normal doğum yapan varmı aramızda varsa nerede yaptınız yada yapmayı dusunuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... bende epidural normal doğum istiyorum,doğumu ziyapaşa kadın doğum hastanesinde yapmayı düşünüyorum
dolphins gelecegi görebilsem Kayıtlı Üye 5 Haziran 2008 270 0 96 Diğer 19 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dolphins #3 ilknurgk .!.: bende epidural normal doğum istiyorum,doğumu ziyapaşa kadın doğum hastanesinde yapmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... doktorun kim cnm?
ilknurgk .!.: bende epidural normal doğum istiyorum,doğumu ziyapaşa kadın doğum hastanesinde yapmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... doktorun kim cnm?