Metro hastanesi Mehmet yildirim i tek geçerim ama yukarıdaki arkadaşında dediği gibi kişiden kişiye değişebiliyor h doktor hasta ilişkisi.
Oğlumda gittim kendisine ve gerçekten rahatlatıyor insanı asla strese sokmuyor olumsuz olsa dahi pozitif tarafını gösteriyor herşeyin. Oğlum anne karnında kaka yapmıştı ve acil doguma girdim. Hastaneye gitmeden önce aradık siz gidin ebe beni bilgilendirir dedi hastaneye gitmemiz ve kendisinin gelmesi ilgilenmesi doğuma alınmak doğumda belden uyusmali istemiştim zaten beni o kadar rahatlattı ki anlatamam sabah erken saatte tekrar geldi kontrol etti çok ilgiliydi bı dusugum var onda da yine kendisine gittim yine aynı şekildeydi anne karnında kalbi durmuştu bebeğimin ve o psikoloji de beni motive etti bana şunları söyledi kendisi bebeğimiz büyük ihtimalle anomili kaynaklı böyle oldu ve bu tür bebekler ilerki haftalarda da aynı şekilde sonuçlanabilir yada doğum zamanında veya doğduktan sonra da engelli olabilirdi şuan kaybettiğin için üzülüyorsun ama bu şekilde dogsaydi her baktığında uzulecektin mutsuz olacaktın hem evladın için hem kendin için o yüzden moralini yüksek tut tekrar anne olman zaten mümkün Allah sana en güzel şekilde tekrar tattirir bu duyguyu ve bı oglun var onun uzun ömrü olsun dedi bu cümlelerle hangi doktor hastasını rahatlatır bilmiyorum açıkçası ve kürtaja almadan önce çok inceledi ayrıntılı ultrason a soktu baktı acaba dedi ama kısmet olmadı. Şuan tekrar hamileyim yine kendisine gidiyorum ve yine aynı şekilde ilgili. Sadece tek sorun çok yoğun oluyor kendisi randevu da sıkıntı yaşanabilir ilk gittiğiniz zamana.
Yukarı da bir arkadaş hicran giriş ten bahsetmiş ona da gittim oda çok ilgili güler yüzlü pozitif bir kadın ve oda açıklayıcı şekilde anlatıyor kalp atışında ona gitmiştim kendi de benim gibi heyecanla bak annesi kalp atışı minigimizin çok şükür çok iyi demişti .
Gitmemeniz gereken doktorlar ise tabi benim fikrim bu
Metro Erkan özel
Özel adana muzaffer Şengül
Erkan özel ilgili gözüken ama doktorluktan anlamayan bir insan benim gözümde bana senin çocuğun olmaz demişti kendisi ama çok şükür 1 evladım var şuan için olmaz demesinin sebebi de kist olmasıydı
Muzaffer Şengül de seni dinlemiyor kafasına göre konuşuyor anlatiyor kalabalık bir oda önüne gelene bı broşür veryor burdakileri uygula diyor değişik biri oda .
Benim tecrübelerim bu yönde umarım yardımcı olmusumdur. Uzun oldu biraz ama açıklamak istedim sebeplerini.